GENERACIÓ MUSICAL HISTÒRICA

Els 'triunfitos' tornaran amb tres documentals el 16 d'octubre

TVE-1 emetrà els diumenges els tres especials abans de retransmetre en directe el concert del retrobament, el 31 d'octubre

undefined35813806 television  operacion  triunfo  ot  el reencuentro161006195003

undefined35813806 television operacion triunfo ot el reencuentro161006195003

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

El retorn dels triunfitos a TVE ja té data. La cadena estatal estrenarà el 16 d’octubre els tres documentals que s’han gravat amb el seu retrobament, després de 15 anys d’aquella irrepetible primera edició d’Operación Triunfo. La traca final d’aquesta operació revival dels pioners del concurs arribarà el 31 d’octubre amb la retransmissió en directe del macroconcert OT: El reencuentro, que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

Notícies relacionades

Però abans, en tres diumenges successius i a les 22.10 hores, s’emetran els tres especials en què es mostren els secrets de la preparació del concert. Les imatges d’aquell conclave tenyit de nostàlgia faran caure les llàgrimes de més d’un espectador, segons el que es va veure en el resum projectat en el transcurs de la presentació davant la premsa, en què els triunfitos es van emocionar moltíssim al veure’s en la presentació dels especials. 

Els tres documentals, de 110 minuts de durada cada un, reuniran els 16 artistes per repassar el que el programa va significar per a ells, saber com van viure el fenomen OT i conèixer la seva vida actual. Es podrà veure com eren abans d’entrar al concurs, com van viure els mesos a l’Acadèmia, com va ser la seva vida després de sortir-ne i també com han viscut aquests 15 anys.