ESTRELLES DE HOLLYWOOD

Sofía Vergara, l'actriu més ben pagada de la tele

La coprotagonista de la comèdia 'Modern family' va ingressar el 2015 uns 43 milions de dòlars

mdeluna23736682 this image released by starpix shows colombian actress sofia160915101201

mdeluna23736682 this image released by starpix shows colombian actress sofia160915101201 / MARION CURTIS

1
Es llegeix en minuts

L'actriu colombiana Sofía VergaraSofía Vergara, estrella de la comèdia nord-americana 'Modern family', segueix al cim: es manté per cinquè any consecutiu com la intèrpret més ben pagada de televisió a tot el món. Segons la revista 'Forbes',revista 'Forbes' la coneguda artista es va embutxacar uns 43 milions de dòlars el 2015.

No hi ha dubte que el seu treball a l'arxipremiada 'Modern family' ha fet de Vergara una de les celebritats de Hollywood, però ella ha sabut rendibilitzar molt bé aquest èxit amb contractes i llicències de publicitat, incloent-hi un xampú anticaspa, uns negocis paral·lels que l'han portat a ser, als 44 anys, una empresària líder en el sector.

Segons la llista que ha fet pública 'Forbes', darrere de Sofía Vergara (que ha guanyat més diners que qualsevol estrella masculina de la petita pantalla) apareix Kaley Cuoco, protagonista d'una altra de les grans comèdies de la dècada, 'The big bang theory', que es va embutxacar el 2015 uns 24,5 milions de dòlars. Gairebé la meitat que Vergara.

Mindy Kaling, protagonista de la telecomèdia 'The mindy project', ha passat de la vuitena a la tercera posició aquest any, amb 15 milions de dòlars de guanys. Ellen Pompeo (Ellen Pompeo'Anatomía de Grey' empaten en la quarta posició amb 14,5 milions de dòlars. Les segueixen Kerry Washington ( 'Scandal'), amb 13,5 milions, i Stana Katic ('Castle'), amb 12 milions.

L'estrella de Bollywood Priyanka Chopra, que interpreta un agent de l'FBI en la sèrie policíaca 'Quántico', entra per primera vegada entre els 10 primers (vuitena de la llista) amb 11 milions de dòlars d'ingressos. L'estrella de 'The good wife', Julianna Margulies,The good wife', Julianna Margulies, és la novena amb 10,5 milions i Julie Bowen, coprotagonista amb Sofía Vergara de 'Modern family', tanca el 'top ten' amb 10 milions de dòlars el 2015.

"En total, les 15 estrelles de la televisió més ben pagades han guanyat conjuntament 208.500.000 dòlars entre el juny del 2015 i el juny del 2016, que són 43,5 milions més que fa un any", resumeix al seu article la revista 'Forbes'.

Notícies relacionades

Com a dada comparativa, la revista assenyala que les 10 actrius més ben pagades del món han guanyat col·lectivament en total 205 milions de dòlars en aquest mateix període de temps, i la que més ha ingressat de totes és l'actriu Jennifer Lawrence46 milions de dòlars.

Els actors de cine es van embutxacar col·lectivament 456,5 milions de dòlars. Això és més de dues vegades i mitja més que les actrius, fet que porta a mantenir l'intens i ja vell debat a Hollywood sobre la diferència salarial entre homes i dones.

Temes:

Salaris Cine