NOU FORMAT

Tele 5 estrena dijous el 'docurreality' 'Las Campos'

El programa de La Fàbrica de la Tele mostra en dues entregues el dia a dia de María Teresa Campos i la seva filla Terelu

L'espai, presentat per Carlota Corredera, comptarà amb la participació de personatges de l'entorn del clan televisiu

Vídeo promocional del nou programa de Telecinco Las Campos / VÍDEO : TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El ‘docurreality’ ‘Las Campos’ ‘docurreality’ ‘Las Campos’ ja té data d'estrena a Tele 5. Serà aquest dijous, 18, en horari de 'prime time', segons van confirmar, dimarts a la matinada, a ‘Hable con ellas’, la matriarca del clan, María Teresa Campos i, a través d'una connexió en directe, Carlota Corredera, que serà la presentadora del debat posterior a cada espai.

El programa, de l'estil del nord-americà ‘Las Kardashian’ (per això s'havia pensat en el títol 'Las Camposhian') i el nacional ‘Alaska y Mario’ (que va emetre MTV en obert fins que la cadena va passar a ser de pagament), recollirà en dues entregues el dia a dia de la comunicadora María Teresa Campos, presentadora del magazín ‘¡Qué tiempo tan feliz!’,María Teresa Campos, ‘¡Qué tiempo tan feliz!’ i la seva filla Terelu, tant en l'àmbit professional com en el personal.

ENTRE FAMOSOS

Notícies relacionades

Les protagonistes rebran a casa seva gent del seu entorn, entre els quals sembla que hi ha l'humorista Bigote Arrocet, nòvio de la matriarca, Carmen Borreguero, la seva altra filla, de professió directora, a més d'amics i personatges molt coneguts, com el també humorista Florentino Fernández, el reporter Kike Calleja i la presentadora Tania Llasera.

En la seva intervenció a ‘Hable con ellas’, Corredera va mostrar la il·lusió que li feia presentar 'Las Campos', el seu primer programa propi des que va fer el salt de directora de programes com ‘Sabor a tí’ (A-3 TV) i ‘Sálvame’ i ‘Sálvame de Luxe’ (Tele 5) a presentadora i col·laboradora de l'espai de Jorge Javier Vázquez. Precisament, a causa de l'emissió d'aquest nou format de La Fábrica de la Tele, 'Sálvame Deluxe, que des de fa unes setmanes feia doblet a la graella de Tele 5 els dijous, deixarà d'emetre's aquell dia per donar pas al 'docurreality' de les Campos.