NOU FORMAT

Juan y Medio presentará 'El amor está en el aire'

El programa es basarà, entre altres, en retrobaments, sorpreses, cites i amors 'on line'

L'actor i productor també estarà al capdavant de l'espai de TVE-1 'Poder canijo'

 

  / SIMÓN NORIEGA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Juan y Medio serà el presentador Juan y Medio d''El amor está en el aire', el nou gran format d'entreteniment produït per Boomerang TV per a Antena 3. El programa pretén sorprendre i emocionar a través d'històries reals. De la mà del presentador i actor andalús, els espectadors seran testimonis de homenatges, retrobaments, agraïments, reconciliacions, declaracions d'amor, sorpreses, cites i amors 'on line', entre altres.

Juan y Medio, que presentarà pròximament 'Poder canijo' a TVE-1, 'Poder canijo' a TVE-1 compta amb una llarguíssima trajectòria professional. És llicenciat en Dret i en Sociologia i en els seus començaments va ser representant d'Hombres G. Els seus primers passos en la televisió els va donar com a ganxo d''Inocente, Inocente' per després presentar programes com 'Vaya nochecita', 'Aquí no hay quien duerma', 'Fiebre del domingo noche', 'Más Madera', entre altres.

ACTOR I PRODUCTOR

En la seva faceta d'actor ha participat en obres de teatre com 'Triple salto mortal', així com en les pel·lícules: 'El niño invisible', 'Locos por el cine', 'Suspiro de España y Portugal', 'El día de la bestia' i ha sigut monologuista a 'El club de la comedia'. Actualment és, a més, productor, codirector i presentador de 'La tarde, aquí y ahora' a Canal Sur.

Notícies relacionades