NOU FORMAT

Juan y Medio presentarà a TVE el programa 'Poder Canijo'

Berta Collado, Mario Picazo, Elena Furiase i Flipy aportaran a l'espai una perspectiva divertida sobre ciència i tecnologia

juanymedio podercanijo

juanymedio podercanijo

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Juan y Medio presentarà el nou programa de TVE ‘Poder Canijo’.de TVE ‘Poder Canijo’. L'espai que la cadena prepara amb la Fundació Telefónica, i que està dirigit a tota la família, vol mostrar els professors que desperten la inquietud dels seus alumnes amb mètodes innovadors i reconèixer així el seu talent. Y Medio comptarà amb quatre col·laboradors fixos: Berta Collado, Mario Picazo, Elena Furiase i Flipy, que s'encarregaran d'aportar una perspectiva divertida sobre ciència i tecnologia.

Notícies relacionades

‘Poder Canijo’ és un format familiar que vol reconèixer el talent dels docents i servir d'aparador dels mètodes d'ensenyament més innovadors per acostar-los als pares. Un total de 32 professors explicaran com desperten cada dia la inquietud dels seus alumnes en les diferents matèries.

UN VETERÀ

UN VETERÀJuan y Medio ha presentatJuan y Medio diferents programes a la televisió, com ‘El precio justo’ i ‘Pánico en el plató’, a A-3 TV. A TVE ha estat al capdavant de la gala ‘Inocente Inocente’‘Inocente Inocente’ dels últims quatre anys, així com de diversos especials de Cap d'Any. Des del 2004 presenta, a més, ‘Menuda noche’, al Canal Sur TV, i des del 2009, ‘La tarde, aquí y ahora’, a la mateixa cadena.

Temes:

Juan y Medio TVE