DISSABTE, AMB EL PERIÓDICO

Silvia Jato, veterania a 'La mañana' de TVE-1

La presentadora parla a 'Teletodo' del seu retorn al magazín de la cadena estatal i repassa la seva trajectòria

olerin35029796 portada del teletodo del 13 al 19 de agosto de 2016 silvia j160809194011

olerin35029796 portada del teletodo del 13 al 19 de agosto de 2016 silvia j160809194011

1
Es llegeix en minuts

Silvia Jato ha interromput un any sabàtic per tornar a TVE-1 i fer-se càrrec de 'La mañana' a l'estiu, magazín que ja va presentar el 2007 en aquestes mateixes dates. La veterana comunicadora, formada a la petita pantalla -ha recorregut totes les cadenes, excepte La Sexta-, explica per què va acceptar l'oferta i com ha viscut aquest retorn al mapa televisiu. "Tenia ganes de tornar, d'estar a l'arena. M'ha anat com l'anell al dit", proclama l'antiga presentadora de 'Pasapalabra', a A-3.

Jato ha ocupat la plaça de Mariló Montero, que es va acomiadar del matinal al juny. No obstant, es resisteix a parlar del futur immediat. "És clar que m'agradaria continuar a 'La mañana'", respon. En canvi, sí que comenta la seva relació amb les xarxes socials, en què sigut protagonista de més d'una polèmica. "Les xarxes no representen el teleespectador, i encara menys l'usuari de televisió".

Els Jocs de Rio copen la televisió. A més de les hores que cada dia dediquen TVE i Teledeporte a les proves en directe, 'Documenta2' (La 2) ofereix durant la setmana quatre reportatges sobre la temàtica olímpica: 'Berlín 1936, la última ilusión; Olimpia, el origen de los Juegos; EEUU: orgullo olímpico, discriminación racial' i 'Jesse Owens-Lutz Long, un abrazo que hizo historia'.

Notícies relacionades

A part de la cita olímpica, 'Teletodo' també destaca la Supercopa d'Espanya, que disputen, a doble partit, el Barça i el Sevilla.

Tanquen el suplement la programació de les principals cadenes, un resum de sèries i pel·lícules, i una selecció de passatemps.

Temes:

Silvia Jato TVE