LA VUELTA DE LA PRIMERA 'TRIUNFITO'

Rosa: "'Tu cara me suena' és el repte de la meva vida"

La primera guanyadora d''Operación triunfo' tornarà a la tele com a concursant del popular 'talent show' d'A-3 TV

mdeluna34757075 teletodo rosa160720122003

mdeluna34757075 teletodo rosa160720122003

2
Es llegeix en minuts

El 22 d’octubre del 2001, TVE-1 va estrenar Operación triunfo, un revolucionari talent show musical que es va convertir en un autèntic fenomen de masses mundial, i va llançar a la fama Rosa López. Aquella tímida granadina de veu portentosa va guanyar aquell primer OT i, mesos després, va representar Televisió Espanyola al Festival d’Eurovisió.

    Per celebrar els 15 anys d’aquell somni, TVE reunirà els primers triunfitos en un concert, que se celebrarà el 31 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquest espectacle coincidirà amb la presència de Rosa com a primera figura del divertit Tu cara me suena, un altre exitós talent musical de Gestmusic, la mateixa productora que el 2001 va posar en marxa Operación triunfo, i va fer de Rosa una figura de la cançó.

–Tu cara me suena és el format espanyol d’entreteniment més venut de la història. ¿Com afronta el repte de participar en la pròxima edició?

–És el repte de la meva vida. Un joc seriós, una aventura. Tornar a un talent des de la maduresa i tornar a casa de la meva gent a compartir amb ells il·lusió.

–¿Quina cançó li agradaria interpretar al programa?

–No triaré... L’obra anirà demanant el material. Segurament hi haurà moltes coses que em trauran de la meva zona de confort, per no dir que tot. Mai he imitat ningú, sempre he intentat donar tot el millor de mi a través del meu filtre i el meu sentir, però aquí es tracta de ser altres persones, allunyar-se d’un mateix i experimentar. Estic emocionada, perquè sé que m’ho passaré molt bé, sobretot si la gent també juga amb mi i amb la resta de companys. És un programa autèntic.

–¿Quin cantant li suposaria un repte especialment difícil?

–Lola Flores, Alicia Keys, Adele, Rocío Jurado..., i no vull donar més idees, no sigui que em toquin.

–¿S’atreviria a dir quina ha sigut la millor actuació de la història de Tu cara me suena?

–¡Cada actuació és la millor! Es veu que cada personatge requereix moltíssima feina i això ja és admirable en tots els concursants.

–Si pogués triar algú per fer un duet, ¿a qui preferiria?

Doncs m’agradaria un duet amb Chenoa, que és jurat. Que visqui una estona a l’altre costat.

–¿I amb quin dels concursants que han passat pel programa li agradaria compartir escenari?

–Amb Ruth Lorenzo o Pablo Puyol. Vaig venir com a convidada amb ells i hi va haver màgia per llançar-me a aquesta aventura.

–Angy, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo…. ¿Seguiran guanyant dones a Tu cara me suena?

–Bé, no és qüestió de sexe... És qüestió, sobretot, de passar-s’ho bé i deixar-se portar i sentir l’energia de la gent. De passar-ho genial. ¡Ha de ser una experiència inoblidable!

Notícies relacionades

–Àngel Llácer, Lolita, Carlos Latre, Chenoa... ¿A qui tem més com a jurat?

–A ningú, tots són amics. L’única cosa que temo són els meus nervis i el meu públic..., més aviat és qüestió de respecte. Però, en fi, res fora del normal a la pell i l’ànima de qualsevol artista. Vinc a passar-m’ho bé, a evolucionar i a posar-me les piles. Res de pors.