'Joc de trons' tornarà l'estiu que ve

Movistar+ confirma el retard de la setena temporada, que també es rodarà en diferents punts d'Espanya

unnamed

unnamed

1
Es llegeix en minuts

Tal com ja va avançar EL PERIÓDICO, l'estrena de la setena temporada de 'Joc de trons' unes setmanes de la seva presentació habitual, cosa que farà que la nova entrega de la coneguda superproducció de la cadena HBO arribi l'estiu que ve, tal com acaba de confirmar Movistar+, plataforma de televisió de pagament que emet la sèrie a Espanya.

"La setena temporada de 'Joc de trons' s'estrenarà a l'estiu del 2017 i constarà de set episodis", ha anunciat la plataforma de Telefónica. "Amb la intenció d'acomodar-se millor al rodatge de les diferents trames de la sèrie -explica Movistar+ en una nota-, HBO informa d'un retard en el rodatge, i per això la sèrie s'estrenarà uns mesos més tard de que és habitual".

En el seu comunicat també assenyala que, per tercer any consecutiu, Espanya tornarà a ser escenari de la sèrie -nominada aquest any a 23 premis Emmy-. Entre les localitzacions ja confirmades destaquen les de les localitats de Sevilla, Càceres, Almodóvar del Río, Santiponce, Zumaia i Bermeo.

Notícies relacionades

Tot i que encara no s'han donat les dates concretes de l'estrena, Movistar+ sí que assegura que, com ja ve sent habitual, oferirà la setena temporada de 'Joc de trons' en versió original subtitulada simultàniament amb la seva emissió als EUA.

La raó per la qual s'endarrereix l'estrena la van donar fa unes setmanes els seus dos 'showrunners', David Benioff i D. B. Weiss. Van explicar que la trama exigia que les escenes d'exterior fossin d'hivern, i per això el rodatge s'haurà d'acomodar a climatologia real. Això obliga a desplaçar tot el calendari de rodatge i de producció uns mesos.