DISSABTE, A 'TELETODO'

'El foraster' se'n va de vacances

Quim Masferrer tanca la temporada del seu programa a TV-3 i fa balanç

olerin34584196 portada del teletodo del dia 9 de julio del 2016 en castella160705182446

olerin34584196 portada del teletodo del dia 9 de julio del 2016 en castella160705182446

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

'El foraster' acomiada la temporada a TV-3 amb un especial des de Formentera. Aprofitant aquesta circumstància i mentre neteja la seva esplèndida 'pick-up' taronja, Quim Masferrer fa balanç d'aquest llarg periple que l'ha portat a recórrer una cinquantena de pobles de menys de 1.000 habitantscinquantena de pobles de menys de1.000 habitants. Encara que esgotat, l'actor es mostra molt satisfet amb el programa. "A mi 'El foraster' m'apassiona. Quan fa dues setmanes que no rodo, penso: '¡Ostres, em falta alguna cosa...!"

Masferrer també reconeix que cada vegada té "més armes i agilitat" i està "més receptiu", gràcies al rodatge que ha adquirit en les tres temporades anteriors del xou. I assegura que no fa ús de cap idea preconcebuda a l'hora d'abordar els seus interlocutors, especialment la gent menuda i els avis: "Intento no seguir gaire una fórmula, així les coses flueixen, i actuar com si la càmera no hi fos".

ANIMALS A LA CIUTAT

El suplement també informa de l'emissió del reportatge 'Ciutat salvatge', dins del programa de TV-3 'Sense ficció', que mostra el paper de les grans urbs com a acollidores d'espècies que estan millor en un entorn urbà que al seu propi medi natural. Aquest és el cas de senglars, gavines i cotorres.

A més, 'La noche temática' arriba a les 1.000 emissions a La 2. I ho celebra amb una triple emissió.

Notícies relacionades

En esports, el circuit de Silverstone és l'escenari del GP de fórmula 1 d'automobilisme (a Movistar+), al qual Lewis Hamilton arriba en un moment molt dolç.

La revista també publica les programacions de les principals cadenes, un resum de les sèries i pel·lícules destacades i una selecció de passatemps.