RETORN ESPERAT

Torna el 'ministèric' Jordi Hurtado

El presentador de 'Saber y ganar' torna a fer una referència a la sèrie de TVE al retrobar-se amb l'audiència del concurs de La 2

Jordi Hurtado torna a ’Saber y ganar’’ i s’acomiada de Larrodera. / periodico

3
Es llegeix en minuts
OLGA LERÍN / BARCELONA

Després d'una absència d'un mes, Jordi Hurtado ha tornat aquest dijous al concurs de La 2 ‘Saber y ganar’sense haver perdut gens ni mica d'agilitat. I tal com va fer en una intervenció telefònica, el 3 de maig passat, quan ja no era al programa, ha recorregut novament a la seva breu faceta actoral en la sèrie ‘El Ministerio del Tiempo’ per fer una referència als teleespectadors i a Luis Larrodera, el seu substitut durant les últimes setmanes, enmig de l'emissió.

"Tu encara ets en el programa d'ahir --ha fet broma Hurtado a Larrodera, a través del fil telefònic--. Com que sóc agent del 'Ministerio...', puc travessar una porta i tornar a aquell dia en què hi ets i saludar-te. No te'n vagis". I, a continuació --després d'aquest viatge a través del temps--, s'ha fos en una abraçada amb Larrodera, que li ha etzibat: "Estàs fantàstic i més bé, fins i tot".

                       

               

 Saber y ganar - Jordi Hurtado torna a Saber y ganar!!

Després d'agrair-li el pas per l'espai i exalçar-ne les "ganes i l'afecte" a l'hora de prendre aquesta responsabilitat, Hurtado ha exercit novament d'agent 'ministèric'. "Torno a aquesta porta, que tinc els concursants esperant", ha deixat anar. Es referia a 'La última llamada', prova en què s'ha recordat, en un altre gest especial, alguns concursants anteriors. 

En la intervenció del 3 de maig, Hurtado també va explicar el motiu que l'havia apartat de 'Saber y ganar' en clau 'ministèrica'. "Ja saps que formo part d''El Ministerio del Tiempo' i en una d'aquelles missions he tingut una petita aventura amb uns cavallers de la qual he sortit una miqueta malparat", li va dir aleshores a Larrodera.

AGRAÏT PEL SUPORT REBUT

Al principi del concurs, Hurtado s'ha mostrat "especialment agraït" per retrobar-se amb els teleespectadors, i els ha tornat "molt sincerament el suport i l'afecte" que ha rebut durant aquestes setmanes. La resposta a les xarxes socials no s'ha fet esperar.

El presentador, que ha anunciat que l'edició d'aquest dijous tindria "moments especials", també ha expressat una "enorme satisfacció" per tornar a comptar amb l'ajuda del seu equip, Juanjo Cardenal i Pilar Vázquez. Aquesta última ha protagonitzat una altra d'aquelles imatges especials al regalar-li al presentador un lot de xocolata perquè s'acabi de posar en forma. En alguna ocasió, Hurtado ha explicat que el fantàstic aliment l'ajuda a conservar el bon aspecte físic, sobre el qual han corregut rius de tinta tots aquests anys.

Altres d'aquests minuts els han completat una sèrie de preguntes agrupades en quatre temes preparats especialment per "commemorar el retrobament", segons ha anunciat Cardenal: 'Bienvenido', 'Encuentros', 'Volver' i 'Saludos'. 

GAIREBÉ DUES DÈCADES AL PEU DEL CANÓ

El 27 d'abril passat, TVE va informar que l'incombustible comunicador, al capdavant de ‘Saber y ganar’ durant 19 anyshavia passat pel quiròfan per sotmetre's a una “petita intervenció”, que l'obligava a deixar el plató unes quantes setmanes.

Notícies relacionades

Una vegada superat el tràngol, Hurtado va reprendre les gravacions el 24 de maig --tal com va avançar EL PERIÓDICO--, però el retorn s'ha fet esperar fins aquest dijous.

Hurtado ha acomiadat 'Saber y ganar' anunciant que no hi havia temps per a 'El reto', una de les proves estrella del veterà concurs. No ha sigut l'únic damnificat per una data tan insigne. 'La parte por el todo' també haurà d'esperar 24 hores més.