primera baixa en 19 anys

Jordi Hurtado reapareix a 'Saber y ganar'

El presentador s'acomiada avui del seu substitut, Luis Larrodera

Jordi Hurtado reapareixerà demà, després de 19 anys ininterromputs en antena. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Jordi Hurtado torna a La 2Jordi Hurtado per presentar ‘Saber y ganar’. Encara que el presentador no es reincorpora al concurs cultural fins demà, avui ja apareixerà en el programa per acomiadar el que ha sigut el seu substitut des del 9 de maig, Luis LarroderaLuis Larrodera.

Es tracta de la primera baixa d'Hurtado a 'Saber y ganar', l'espai de sobretaula de La 2 (s'emet a les 15.45 hores) que presenta des de fa 19 anys. 

PETITA INTERVENCIÓ MÈDICA

El presentador torna a la pantalla després de recuperar-se d'una petita intervenció mèdica per la qual s'ha absentat durant un mes.

‘Saber y ganar’ ha enganxat durant gairebé dues dècades milions d'espectadors i ha amenitzat les sobretaules de La 2 sempre amb la mateixa cara al capdavant, la de Jordi Hurtado.

Notícies relacionades

El concurs cultural està dirigit per Sergi Schaaff i presentat per Jordi Hurtado juntament amb Pilar Vázquez i Juanjo Cardenal (la veu).

Aquest clàssic de la televisió ha sigut reconegut en nombroses ocasions amb diferents guardons, entre ells el premi Iris especial de l'Acadèmia de la Televisió o l'Ondas al millor presentador per a Jordi Hurtado.