aquest dissabte, a Teletodo

El Mic del Super3 treu un nou disc

EL PERIÓDICO ofereix aquest cap de setmana el segon àlbum del nino de llana, titulat 'Toca't el melic'

1
Es llegeix en minuts

Després de nou anys en antena al canal Super3Super3, el Mic s'ha convertit en un dels personatges més coneguts pels nens catalans. El programa d'aquest nino de llana acompanya els teleespectadors del canal infantil de Televisió de Catalunya (TVC) tots els dies de la setmana, en diferents franges horàries, i els proposa jocs, endevinalles, contes i cançons amb amics com el Cincsegons, la Mosca i el Cargol.

Aquest tendre personatge és la imatge de portada aquest dissabte del 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, que ofereix aquest cap de setmana en exclusiva, a un preu de 9,95 euros, el segon disc del programa.

L'àlbum, titulat 'Toca’t el melic', inclou 17 cançons, entre elles la sintonia del programa, interpretades pel Mic i el Cincsegons, acompanyats per un grup de xavals.

'Teletodo' conversa amb la directora del programa, Laia Gimó, que parla sobre els valors que promou aquest popular espai infantil.

La revista també ofereix aquest dissabte dues entrevistes amb personatges televisius.

ENTREVISTA AMB CARLOS SOBERA

Una és amb Carlos Soberaconvertit en 'celestina' al programa de Cuatro 'First dates''First dates'.

"Encara no he aconseguit que em contractin per fer una sèrie", comenta l'actor i presentador, que ha estat al capdavant de concursos com '¿Quién quiere ser millonario?' i 'Atrapa un millón'.

L'altra entrevista de la setmana és amb Alfie Allen, el Theon Greyjoy de 'Joc de trons', 'Joc de trons' que parla de la sisena temporada de l'aclamada sèrie de la HBO.

"Theon no tornarà mai a ser el que era, però l'actual és més bona persona", diu, en referència a la dura experiència que va patir el seu personatge al convertir-se en Hediondo.

ESPECIAL DE PUYAL A TV-3

Entre les novetats de la setmana, 'Teletodo' destaca l'especial de TV-3 i Catalunya Ràdio sobre els 40 anys de les retransmissions de futbol en català a càrrec de Joaquim Maria PuyalJoaquim Maria Puyal.

En la secció de documentals, el reporter David Beriain segueix els caçadors furtius de rinoceronts a 'Clandestino con David Beriain, de Discovery Max.

L'apartat de nens informa de l'estrena a Clan de la sèrie d'animació 'Super wings', mentre que en la televisió de pagament destaca el concurs de talents 'Acapela' del canal #0.

LA FINAL DE CHAMPIONS, A TV-3 I ANTENA 3

Notícies relacionades

I, en els esports, 'Teletodo' informa de la retransmissió de la final de Champions entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, que oferiran TV-3 i Antena 3 dissabte, a partir de les 20.45 hores.

El suplement també inclou passatemps i les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Super 3