FIGURES DE LA RÀDIO A LA TELE

Carlos Herrera fitxa per 'El programa de Ana Rosa'

El periodista simultaniejarà el seu programa de la COPE amb el de Tele 5 els divendres

 

  / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El periodista Carlos Herrera debutarà com a col·laborador d''El programa de Ana Rosa', a Tele 5 aquest divendres, 29 d'abril. Si bé col·laborar en diferents mitjans és habitual en la professió, el cas d'Herrera és bastant peculiar, ja que les seves intervencions seran mentre està dirigint i presentant el seu magazín matinal diari a la cadena radiofònica COPE.

Gràcies a la tècnica, i a la indubtable capacitat 'multitasca' del conegut periodista, s'ha trobat una fórmula per fer compatible aquesta simultaneïtat, sense haver de recórrer al miracle de la ubiqüitat: 'El programa de Ana Rosa' connectarà en directe amb l'estudi radiofònic on es fa 'Herrera en la COPE' durant una pausa publicitària del programa del periodista.

Notícies relacionades

Durant aquesta pausa radiofònica, Herrera presentarà a la televisió una secció en què comentarà els esdeveniments més destacats de la setmana, amb Ana Rosa Quintana.Ana Rosa Quintana.

En aquesta pausa radiofònica, Herrera oferirà als teleespectadors "la seva personal manera d'acostar-se a l'actualitat", segons apunta un comunicat de Mediaset.