dissabte, a 'Teletodo'

El Club Super3 compleix 25 anys

El suplement repassa el quart de segle d'història de l'espai infantil de TVC i entrevista un dels seus personatges més emblemàtics, el Petri

mdedios32641723 portada del teletodo  del dia  6 de febrero del 20160203125506

mdedios32641723 portada del teletodo del dia 6 de febrero del 20160203125506

1
Es llegeix en minuts

L'11 de febrer es compleixen 25 anys del naixement del Club Super3, el programa infantil de TVC que es va convertir en tot un fenomen social a Catalunya i que compta amb gairebé un milió i mig de socis acumulats. 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, dedica aquest dissabte la portada a l'espai que, des del 2009, compta amb un canal de televisió propi.

L'èxit del Super3 queda reflectit cada mes d'octubre amb l'afluència en massa a la Festa dels Súpers, en què els teleespectadors poden veure en directe els personatges de les seves sèries i programes.

A l'actual Família del Super3, amb Lila, Fluski, Àlex, Pau, Pati Pla, Desmond, el Sr. Pla i Rick, la van precedir personatges com Nets, Noti, Bibiana, Ruïnosa, Lèmak i Kès.

ENTREVISTA AMB EL PETRI

A més de repassar la història dels 25 anys del Super3, la revista ofereix una entrevista amb l'actor que va donar vida des de 1991 al 2001 a un dels personatges més emblemàtics del programa, el PetriRamon Peris-March.

Les altres entrevistes de la setmana del suplement són amb Elisabet Carnicé, presentadora d''A punto con La 2', i amb Cameron Boyce, protagonista de la pel·lícula de Disney Channel 'Los descendientes'.

EL RETORN D'ÉVOLE I GAZTAÑAGA

Entre les novetats de la setmana, destaquen la nova temporada de 'Salvados', en què Jordi Évole parla del masclisme, la gala dels Goya i el retorn de Patricia Gastañaga a la tele.

La presentadora es posarà al capdavant des d'aquest dilluns, de 'Cuestión de tiempo' a TVE-1.

En documentals, 'Sense ficció' ofereix un reportatge sobre Josep Suñol, expresident del FC Barcelona i exdiputat de les Corts.

Notícies relacionades

I, en esports, el Barça s'enfronta al Llevant a la Lliga i al València a la Copa del Rei.

La revista també ofereix passatemps, així com les programacions de les principals cadenes i les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Super 3 TV-3