NOUS PROJECTES

Mota, 'l'home de la teva vida'

TVE ultima la gravació de l'adaptació d'un gran èxit a l'Argentina

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Veure al bon jan de José Mota enamorant i desenamorant una legió de dones perquè una agència matrimonial fraudulenta es faci d'or és el ganxo perfecte que utilitza El hombre de tu vida, la sèrie basada en la telecomèdia homònima de Juan José Campanella (El hijo de la novia, El secreto de sus ojos), que roda aquests dies TVE. L'humorista manxec, protagonista absolut de la història, està a punt d'acabar la gravació d'una sèrie en què la televisió estatal té posades les esperances per remuntar el seu desanimat vol.

El fet que la productora sigui la mateixa (DLO, de José Manuel Lorenzo) que va recollir un sonor fracàs d'audiència a Tele 5 amb la vilipendiada Alatriste no sembla acovardir l'equip artístic, del qual formen part Verónica Forqué, Melanie Olivares, Antonio Garrido, Fran Perea, Jorge Sanz, Macarena Gómez, Kira Miró i Juan José Artero. Tots ells desfilaran per aquesta telecomèdia en papers episòdics, com correspon a la rotació que exigeix el guió. Els únics amb personatge fix són, a més a més de Mota, Malena Alterio (Buenagente), Norma Ruiz (Gavilanes), Paco Tous (Con el culo al aire) i Iñigo Navares (El internado).

Dijous passat es va gravar una de les últimes escenes a la discoteca madrilenya Charada, un local amb ambient dels 80 situat a prop de la Puerta del Sol. Mota, que acabava de recollir el Premi Ondas al millor actor masculí de ficció, combatia amb medicines una llarga afonia que l'havia tingut al llit diversos dies sense poder gravar. «Aquesta sèrie és un regal que m'ha caigut del cel perquè és un projecte meravellós de Campanella», confessava entre glop i glop. «Jo sóc un viudo en mala situació econòmica a qui la seva cunyada proposa crear una agència per fer-me passar per l'home de la vida de totes les que vénen buscant parella ideal», explicava l'humorista manxec. El protagonista descobrirà després que el seu indecent treball, consistent a «enamorar-les en una setmana i desenamorar-les en una altra», resulta ser «una excusa meravellosa per poder donar un cop de mà» a moltes dones. «Aquesta és una sèrie per a dones, cosa que em venia molt de gust», reconeixia.

Notícies relacionades

FIGURANT / Per allà també hi havia l'omnipresent Santiago Segura, sempre disposat a donar un cop de una mà als amics. «Faig un cameo, un paper secundari o terciari tirant a figurant amb frase», va dir amb sorna el creador de Torrente, que fa de lampista al capítol 7. «M'agrada molt la sèrie de Campanella i sóc admirador i bon amic de Mota, i per això m'ha fet il·lusió que em truquessin: així el veig en acció». Segura, cansat d'esperar entre presa i presa, feia broma amb la seva particular ironia: «Com que no gravem, se m'oblidarà el text».

Un altre dels que participava en l'escena era Paco Tous, amb la mà dreta inflada per una inoportuna relliscada. «Encara sort que vaig recolzar la mà a temps, perquè si no ja no seria aquí avui», va puntualitzar l'actor sevillà.