PROGRAMACIÓ

Forenses del ciberespai

Cuatro estrena la sèrie 'CSI: Cyber', última franquícia de l'exitós 'CSI'

1
Es llegeix en minuts

El passat diumenge 27 de setembre, i després de 15 anys ininterromputs en antena, la cadena nord-americana CBS va emetre l'últim capítol de CSI: Las Vegas, una sèrie que ha fet història a la televisió. Però aquesta producció policíaca s'ha acomiadat als EUA a mitges, ja que ha deixat un últim llegat que recull i modernitza les seves essències, CSI: Cyber. Aquesta nova obra, que planteja la fascinant i innovadora lluita contra la delinqüència cibernètica, arriba aquesta nit (23.30 hores) a Espanya, a Cuatro. Prèviament, la cadena de Mediaset oferirà l'últim episodi de la 14a temporada de CSI: Las Vegas. És a dir, encara li queda per emetre en obert la 15a i definitiva entrega de la mare de tots els CSI.

Creada per Anthony E. Zuiker (pare del CSI original), Carol Mendelson i Ann Donahue, i estrenada el març d'aquest any, CSI: Cyber presenta una important novetat: per primera vegada, la trama està protagonitzada per una dona, que encarna la popular actriu Patricia Arquette (Globus d'Or per la sèrie Medium i Oscar a la millor actriu secundària per Boyhood). Arquette encarna l'agent Avery Ryan, responsable de la Divisió de Delictes Cibernètics de l'FBI i experta en la Dark Web, el submón que subjau sota la capa superficial d'internet i en què hi ha tota mena d'experts criminals i elaborats delictes.

Notícies relacionades

James van der Beek (Dawson crece), Peter MacNicol (Bizcochito, a Ally McBeal), Charley Koontz (Community), Hayley Kiyoko (Familia de acogida) i el raper i actor Shad Bow Vow Moss (El séquito) completen l'elenc d'aquesta sèrie, que en el dur mercat nord-americà ha entrat amb molt bon peu: ja ha sigut renovada per una segona temporada, que es va estrenar diumenge passat amb la incorporació de Ted Danson (l'últim cap de CSI: Las Vegas).

En l'episodi d'avui, Ryan i el seu equip investiguen un cas de pirateig de càmeres de vigilància per a bebès arran de la desaparició nadó a casa seva mateix. Convençuda que el responsable ha estat observant el bebè durant diverses setmanes davant els confiats ulls dels seus pares, Avery comença a indagar en una línia criminal que connectarà el segrest amb una trama d'abast internacional.