FORMAT D'ÈXIT

'Crackòvia' torna a TV-3 amb actors i personatges nous

1
Es llegeix en minuts

El programa d'humor sobre l'esport de TV-3, Crackòvia, comença aquesta nit (21.55) una nova temporada, la vuitena, que ve marcada per la incorporació de nous fitxatges d'actors i humoristes, i de personatges del món de l'esport.

Així, l'espai que dirigeix Joan Rufas ara compta amb l'imitador Raúl Pérez Ortega, a qui últimament s'ha pogut veure al programa de TVE-1 José Mota presenta i a Todo va bien, de Cuatro, i sentir les seves aconseguides imitacions a Carrusel deportivo, de la Cadena SER. Pérez clava el presentador d'El chiringuito de Jugones, Josep Pedrerol, i el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández.

Així mateix, al nombrós grup d'actors del programa, en què figuren Jordi Rios, Ivan Lavanda, David Olivares, Pep Plaza, Cesc Casanovas, David Marcé, Oriol Cruz, Toni Albà i Carles Roig, s'hi uneixen Pol López i Albert Mèlich.

Notícies relacionades

L'extens catàleg de personatges també s'amplia, entre d'altres, amb quatre del Barça: Javier Mascherano, Gerard Piqué, Sergio Busquets  i Robert Fernández.

L'estructura del programa no patirà canvis -ja es va transformar la temporada passada-, i seguirà amb els seus habituals esquetxos, però hi haurà seccions noves: un reportatge setmanal, del qual s'encarregarà l'humorista Juan Carlos Ortega, i una entrevista amb diferents personalitats de l'esport de tots els temps amb el segell de l'espai.

Temes:

Crackòvia TV-3