'TALENT SHOW' INFANTIL

Rosario, Manu Carrasco i Bisbal busquen 'La voz kids'

3T-5 estrena la setmana que ve la segona entrega del popular concurs

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

Després de l'èxit de l'any passat amb la primera edició de La voz kids (que va guanyar María Parrado), Tele 5 torna a l'atac amb una segona entrega de la versió infantil del conegut talent show musical, i en la qual tres estrelles consagrades, David Bisbal, Rosario Flores i Manuel Carrasco, han de buscar la nova estrella del panorama musical d'entre els joves talents que s'han presentat al concurs. «Alguns són autèntics nens prodigi que seran el futur de la nostra música», va apuntar ahir Bisbal en la presentació del programa, que emet la setmana que ve les audicions a cegues. Això sí, queda per determinar-ne el dia, segons va explicar Leonardo Baltanás, director de Continguts de Mediaset. La guerra per l'audiència està per sobre de qualsevol altra consideració.

Bisbal, que repeteix com a coach, va afirmar que aquesta versió s'adapta «molt més» a la seva personalitat, perquè se sent més còmode amb la unió que hi ha entre els coaches per trobar entre tots el talent. L'extriunfito va reconèixer que ell no hauria tingut la «valentia» de presentar-se a un concurs com aquest.

Un altre extriunfito, Manu Carrasco, que debuta com a coach, va confessar que tot el que havia imaginat en un primer moment havia sigut superat, i també va admetre que tampoc s'hauria presentat a un programa com aquest sent tan petit, perquè a aquestes edats «no cantava així, ni de bon tros».

TORNA JESÚS VÁZQUEZ / En aquesta edició, que també presentarà Jesús Vázquez amb la col·laboració de Tania Llasera, predominarà la música espanyola i andalusa, segons va avançar Bisbal, encara que també hi ha hagut molta música pop, tant nacional com internacional.

«Els nens d'avui parlen i canten anglès amb molta facilitat», va apuntar Vázquez, que va assegurar: «El talent que hi ha aquest any en el programa no té res a envejar al dels talent americans».

Prop de 12.000 nens es van presentar al programa, que va haver d'escollir els 95 millors, reduïts després de les audicions a cegues a 45. És a dir, 15 joves per a cada coach, que al seu torn comptaran amb la col·laboració de tres assessors.

Notícies relacionades

Així, Pablo López torna (després d'acompanyar Antonio Orozco en la tercera edició de La voz dels adults), i s'incorpora a l'equip de Bisbal, mentre que Pastora Soler col·laborarà amb Rosario i Vanessa Martín, amb Manuel Carrasco.

Després de les audicions a cegues, arribarà una de les seccions més conegudes del concurs, les Batalles, en què els joves, que interpretaran la mateixa cançó, s'enfrontaran de tres en tres. Així, cada equip proposarà cinc trios musicals, ajudats pels coaches i els seus assessors, que hauran de decidir qui de cada trio ha de continuar endavant.