HUMOR

Pepe Rubianes torna a TV-3

'Còmics' recorda l'actor galaicocatalà amb persones del seu cercle

1
Es llegeix en minuts
O. L. / BARCELONA

L'enyorat Pepe Rubianes,  aquell actor galaicocatalà (com ell mateix es definia) que va seduir les platees i va aconseguir treure polleguera uns quants, és avui el protagonista de Còmics (TV-3, 22.40), que presenta Àngel Llàcer. L'espai s'acosta a la seva figura, però sense pretensions de «fer una hagiografia», explica Jordi Roca, director del programa. «Coneixerem el Pepe més personal i íntim

-precisa-, un tio que era molt sensible, però que en el fons tenia un punt de solitari, escrivia reflexions poètiques i estava molt necessitat de l'afecte dels seus amics i les dones».

I precisament algunes d'aquestes persones que el van conèixer -i, sobretot, li volien bé- desfilen avui pel programa. Hi seran Manel Fuentes, que recrea un dels seus monòlegs; el provocador Leo Bassi, que no deixarà a ningú indiferent amb un número relacionat amb els ous i el golf; Albert Om, que recordarà l'embolic fenomenal que es va muntar després que Rubianes no deixés en gaire bon lloc Espanya en el magazín de TV-3 El club, i Toni Soler que, amb el seu equip del xou Malalts de tele, va entrevistar l'actor durant la imponent estona de ¡nou hores!

Notícies relacionades

Tampoc faltaran dos dels integrants de les viudes de Rubianes, el showman Carles Flavià i l'actor Pep Molina, que revela que l'artista era «molt possessiu» i recupera anècdotes de viatges que li van servir de base per a alguns monòlegs.

Especialment eloqüents són els testimonis de Lucila Aguilera i María Rosales, la primera i l'última parella de l'artista, a qui tenen «en un pedestal», i la seva germana Carmen, a casa de la qual es va traslladar l'actor quan va emmalaltir. «Hola, aquí estic -diu que li va dir-. Només et demano una cosa: que no ploris». I també explica com s'alterava quan sentia l'himne d'Espanya, que algun veí feia sonar «per fer-lo cabrejar». Pur Rubianes.

Temes:

Pepe Rubianes