projecte televisiu

Movistar Series fitxa David Trueba

El director prepara una ficció centrada en la vida en parella

David Trueba. 

David Trueba.  / EFE / JAVIER CEBOLLADA

1
Es llegeix en minuts

Telefónica ha fitxat David Trueba perquè desenvolupi una sèrie per a la plataforma de pagament Movistar Series. La ficció del guionista, escriptor i director de pel·lícules com 'Vivir es facil con los ojos cerrados' i 'Soldados de Salamina' estarà centrada en la vida en parella.

"Aquesta sèrie és una història sobre parelles, parelles en edats diferents, que travessen un moment de crisi o que traspassen la frontera que separa l'amor del que ve després de l'amor. De l'observació en sortirà el to del relat, i per això hi haurà espai per a l'humor, la tensió i tot el que es trobin en la vida els personatges i que els personatges ens deixin explicar d'ells", ha avançat Trueba.

Alberto Rodríguez

Notícies relacionades

El fitxatge de David Trueba s'uneix al del també director de cine Alberto Rodríguez, responsable de 'La isla mínima', el film triomfador dels passats premis Goya amb un total de 10 estatuetes, entre elles les de millor pel·lícula, guió original i director.

Rodríguez ja treballa per a Movistar Series en un 'thriller' ambientat a la ciutat de Sevilla del segle XVII, un lloc arasat per una epidèmia de pesta bubònica.

Temes:

David Trueba