HOMENATGE

Rosa López tornarà a Eurovisió

La cantant participarà al març en el concert del 60è aniversari del certamen

La cantant Rosa López, durant la presentació de ’Hit, la canción’.

La cantant Rosa López, durant la presentació de ’Hit, la canción’. / RTVE

1
Es llegeix en minuts

La cantant Rosa López serà la representant espanyola en l'homenatge que es farà a Londres el 31 de març per celebrar els 60 anys del Festival d'Eurovisió'Eurovision's greatest hits', i que emetrà Televisió Espanyola en una data encara per determinar. L'artista granadina cantarà un popurri de diverses cançons espanyoles que hagin passat pel festival al llarg de la història.

L'artista també interpretarà 'Europe's living a celebration', tema que ella mateixa va defensar en l'edició del 2002 --acompanyada per David Bisbal, David Bustamante, Chenoa Geno en els cors-- des de Tallinn (Estònia), i amb la qual va obtenir un setè lloc.

Notícies relacionades

Rosa López se suma així a una llista que inclou noms com els de Conchita Wurst, última guanyadora del certamen, el grup suec Herreys, la danesa Emmelie de Forest, la francesa Natasha St-Pier, el grup finlandès Lordi o el duo danès The Olsen Brothers.

L'especial, presentat per Graham Norton i Petra Mede des del Teatre Eventim Apollo Hammersmith de Londres, serà produït per la BBC, i comptarà amb la participació, a més d'Espanya, d'Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Eslovènia, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Islàndia, Israel, Noruega, Portugal, el Regne Unit, Romania, Rússia, San Marino, Suècia i Suïssa.