al desembre

'Saber y ganar' es muda a TVE-1

Els 13 especials del concurs celebraran els seus 18 anys en antena

1
Es llegeix en minuts

TVE-1 emetrà al mes de desembre una sèrie de 13 especials de 'Saber y ganar' per celebrar la majoria d'edat del veterà concurs, que el pròxim mes de febrer compleix 18 anys ininterromputs en antena. L'espai va complir a més el mes de maig passat 4.000 programes en emissió, tot un rècord a la televisió a Espanya.

Amb aquests especials que emetrà TVE-1 a la tarda, i que també presentarà Jordi Hurtado, la cadena vol homenatjar aquest programa, el concurs més longeu de la televisió a Espanya, que va iniciar les seves emissions el 17 de febrer de 1997. Com sempre, el programa mantindrà la seva emissió cada tarda a La 2.

Dirigit per Sergi Schaaff i presentat per Jordi Hurtado i Juan José Cardenal, amb Pilar Vázquez, s'emet diàriament a La 2 a les 15.30 hores. Ha rebut al llarg de la seva trajectòria nombrosos guardons, entre ells l'Ondas a Jordi Hurtado com a millor presentador en l'anterior edició dels premis.

Notícies relacionades

'Saber y ganar' compta amb una audiència fidel i va tancar el mes d'octubre passat amb gairebé 1,5 milions d'espectadors i un 11.5% de mitjana, la seva dada mensual més alta des de l'octubre del 2008.

Per l'espai han passat al llarg d'aquests anys 2.021 concursants i s'han formulat 302.380 preguntes. S'han emès 4.123 programes diaris i 270 els caps de setmana.

Temes:

Saber y Ganar