CINE

Un drama privat molt universal

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

Un petit drama, personal i privat, que és, a la vegada, molt universal és l'oferta destacada d'una nit amb molts films d'acció, amb un altre drama que farà les delícies dels fans de Maradona, per tancar la nit.

Drama

Declaración de guerra

22.00 LA 2

Direcció: Valérie Donzelli Actors: Valérie Donzelli, Jérémie Elkaïm, Gabriel Elkaïm, César Desseix, Brigitte Sy, Elina Löwensohn País: França (2011) 100 m.

Tot i el seu títol, no estem davant una pel·lícula bèl·lica, sinó un drama personal que esdevé universal, basat en la vida de la mateixa directora, l'actriu Valérie Donzelli, i del seu coguionista, coprotagonista i parella de llavors, el també actor i realitzador Jérémie Elkaïm. Tots dos són una parella que s'enamora, té un fill i que, mesos després, ha d'encarar amb valor i cert humor la greu malaltia del seu fill. Ben rebut a Cannes i premiat al Festival de Gijón, el film va representar a França en els Oscars.

Acció bèl·lica 

Desaparecido en combate (1 y 2)

20.20 / 22.15 PARAMOUNT C 

Direcció: Joseph Zito Actors: Chuck Norris, M. Emmet Walsh, David Tress, Lenore Kasdorf, James Hong, Ernie Ortega País: EUA (1984) 101 minuts

Primers i segones entregues de la trilogia del coronel Braddock, que vola al Vietnam per rescatar els seus homes de mans comunistes.

Acció

Buscando justicia

0.15 LA SEXTA

Direcció: John Flynn Actors: Steven Seagal, William Forsythe, Jerry Orbach, Gina Gershon, Jo Champa, Shareen Mitchell País: EUA (1991) 90 minuts

Una dels primers films que van consolidar el personatge de Seagal com a dur justicier. Aquí interpreta un inspector de policia novaiorquès que persegueix un 'capo' mafiós que mata el seu millor amic.

Drama

El camino de San Diego 

2.10 LA 2

Notícies relacionades

Direcció: Carlos Sorin Actors: Ignacio Benítez, Carlos Wagner La Bella, Paola Rotela, Silvina Fontelles, Miguel G. Colman País: Argentina (2006) 98 min.

Durant una tempesta, un fan acèrrim de Maradona, que malviu en un poble de la selva al nord-oest d'Argentina, troba una gruixuda arrel amb una silueta que li recorda el famós jugador, i decideix emportar-se-la.

Temes:

Cine