PRODUCCIÓ DE CULTE

'Juego de tronos' se'n riu de les seves pífies

L'equip del programa presenta al Comic-Con de San Diego un divertit vídeo amb preses falses de la quarta temporada

game-of-thrones / periodico

1
Es llegeix en minuts

De 'Joc de trons' a 'Joc de tronats'. Aquest podria ser el jocós títol del divertit vídeo que els productors de la popular sèrie de la cadena HBO han presentat amb preses falses de la gravació de la quarta temporada. I és que entre traïcions, màgia, dracs, morts, sexe i violència a Ponent també hi ha lloc per riure una estona. I, realment, el vídeo que han presentat a la convenció de Comic-Con de San Diego és molt divertit.

Notícies relacionades

Oblits de guió, el nas de Peter Dinklage aixafat per la claqueta, caigudes, rialles fluixes, Pedro Pascal a punt de sortir cremant o el terrible ball que es marquen els germans Lannister són alguns dels moments d'aquest divertidíssim 'clip', que mostra les genials estones que passen els actors rodant la sèrie.

A més de les rialles, els responsable de la HBO també van aprofitar la seva presència a San Diego per confirmar el repartiment de la cinquena temporada, que s'estrenarà el 2015 i que incorporarà fins a nou actors. Els nous fitxatges inclouen actors com Jessica Henwick, Deobia Oparei, Toby Sebastian i Nell Tiger. També es va confirmar als EUA el que ja se sabia a Espanya: que l'aclamada ficció es rodarà a Sevilla, ciutat que servirà d'emplaçament del regne de Dorne, governat per Doran Martell, personatge al qual donarà vida Alexander Siddig.