Els resultats del baròmetre municipal, al diari d'aquest divendres

El primer entrenament blaugrana amb alguns dels jugadors internacionals i la variada proposta musical d'aquest cap de setmana, altres temes destacats

LInformatiu del 25 de juliol / ÁNGELA PLAZA / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

L’Informatiu d'EL PERIÓDICO destaca les dades del baròmetre municipal de Barcelona, que mostren la gran debacle que viuen els partits d'esquerra i una pèrdua de regidors de Convergència i Unió: l'alcalde Xavier Trias tornaria a guanyar les eleccions però es veuria forçat a formar aliances per governar.

Notícies relacionades

Pel que fa a l'actualitat esportiva, el director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, tanca la polèmica pel fitxatge del francès Jérémy Mathieu. Zubizarreta també ha valorat molt positivament que Xavi continuï com a jugador blaugrana. Xavi, amb IniestaPedroJordi Alba i Piqué, han tornat avui a la rutina d'entrenaments, després del seu pas pel Mundial del BrasilLuis Enrique no comptarà amb l'equip al complet fins al 5 d'agost, dia en què s'incorporaran MessiMascheranoAlves Neymar.

La música es converteix en protagonista destacada entre les propostes culturals d'aquest cap de setmana. Barcelona acollirà la primera edició de Barcelona Beach Festival, que convertirà la platja del Fòrum en un gran escenari al més pur estil Eivissa. El festival compta amb noms destacats de la música electrònica més comercial, com David Guetta i Avicci.