cine

De 'Ladrones' a 'La vaquilla' de Berlanga

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Menú cinematogràfic variat per a aquesta nit amb un clàssic del cine espanyol, 'La vaquilla', i el 'thriller' 'Ladrones'.

comèdia

La vaquilla

22.00 TVE-1

Direcció: Luis G. Berlanga Actors: Alfredo Landa, Santiago Ramos, Juanjo Puigcorbé, José Sacristán, Guillermo Montesinos

Una de les últimes grans comèdies de Berlanga, ambientada en la guerra civil espanyola i que li va donar un divertit i una mica absurd punt de partida. Uns soldats republicans organitzen un pla per esguerrar la festa als militars del bàndol nacional: robar-los una vaqueta que tenen per a una 'capea'.

fantàstica

El elegido

22.00 PARAMOUNT

Direcció: Guillaume Nicloux Actors: Monica Bellucci, Catherine Deneuve, Moritz Bleibtreu, Sami Bouajila, Elsa Zylberstein

Quan Diane adopta un nen de Mongòlia, uns esdeveniments paranormals començaran a passar al seu voltant: visites d'estranys animals, morts de persones relacionades entre si i misterioses desaparicions. Adaptació de la novel·la de Christophe Grangé 'Le concile de Pierre'.

'thriller'

Ladrones

22.10 ANTENA 3

Notícies relacionades

Direcció: John Luessenhop Actors: Idris Elba, Matt Dillon, Paul Walker, Hayden Christensen, Zoe Saldana

Entretingut 'thriller' d'acció policíaca que compta en el seu repartiment amb unes quantes cares conegudes, entre ells el malaguanyat Paul Walker. Està protagonitzat per un experimentat detectiu de policia (Dillon) que està disposat a tot per detenir una perillosa banda d'atracadors de bancs. El grup fa molt temps que està en el punt de mira dels agents a causa de la seva gran meticulositat a l'hora de cometre els assalts, en què no deixen cap pista. Però ara que preparen un gran cop per aconseguir 20 milions de dòlars, sembla que tindran unes quantes complicacions.

Temes:

Cine