PRODUCCIÓ

Joel Joan torna a la tele amb 'El crac'

L'actor català protagonitza una nova telecomèdia que TV-3 estrenarà la temporada que ve

Joel Joan (centre), amb la resta d’actors de la comèdia de TV-3 ’El crac’.

Joel Joan (centre), amb la resta d’actors de la comèdia de TV-3 ’El crac’. / TVC

1
Es llegeix en minuts

Després dels èxits televisius 'Plats bruts' i 'Porca misèria',  Joel Joan torna a la petita pantalla amb 'El crac', comèdia que ha creat i dirigit conjuntament amb Hèctor Claramunt i que barreja realitat amb ficció. En aquesta nova sèrie, que actualment està en fase de rodatge, l'actor català es fica a la pell de Joel Joan, un intèrpret amb una mala fama d'allò més merescuda.

'El crac', que TV-3 estrenarà la temporada que ve, té com a protagonista Joel Joan, un paio incongruent, inconsistent, intransigent, indecent, insuportable, incoherent, insaciable... en resum , tots els adjectius que comencin per 'in' li escauen, sobretot el d''incendiari' , ja que als 42 anys, el Joel, un actor reconegut, ho ha cremat tot: està més sol que la una i ningú vol treballar amb ell.

Notícies relacionades

El punt de partida d''El crac' és quan la gran producció catalana de l'any, 'Moragues, el gran general', es queda de sobte sense protagonista. El Joel farà l'impossible, i passarà per sobre de qui calgui per aconseguir el paper d'aquesta producció que dirigeix el Nico (Miki Esparbé), que l'odia a mort. Per accedir al paper, el Joel haurà de pagar un preu bastant alt. "La sèrie bàsicament és tot el que el Joel és capaç de fer, les estratègies que és capaç de posar en joc pels seus objectius més narcisistes, més infantils, com pot ser l'èxit i la fama peti qui peti" , explica l'Hèctor.

Roger Coma, Assumpta Serna, Miki Esparbé, Sara Espígul i Diana Gómez conformen la resta del repartiment de la sèrie en què també hi haurà sorprenents 'cameos' de personatges tan coneguts com Xavier Sardà, David Jané, Bibiana Ballbè, Jaume Balagueró, Ramon Pellicer, Helena Garcia Melero i Empar Moliner, que s'interpreten a si mateixos.

Temes:

Joel Joan