CINE

Un advocat contra una asseguradora

Fragment del cartell anunciador de ’Legítima defensa’, amb les cares de Danny DeVito, Matt Damon, Claire Danes i Jon Voight.

Fragment del cartell anunciador de ’Legítima defensa’, amb les cares de Danny DeVito, Matt Damon, Claire Danes i Jon Voight.

1
Es llegeix en minuts
Crítiques de TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

Bona oferta cinèfila en la nit televisiva, amb actors tan coneguts com Keanu Reeves, Rachel Weisz, Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes, Kevin Bacon i Christian Slater.

Fantàstic

Constantine

22.10 LA SEXTA 3

Direcció: Francis Lawrence Actors: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince País: EUA (2005) 120 minuts

Adaptació del còmic 'Hellblazer', sobre un home que és capaç de reconèixer àngels i dimonis. Un dia, una policia li demana ajuda per resoldre la mort de la seva bessona.

Intriga

Legítima defensa

22.30 LA SEXTA

Direcció: Francis Ford Coppola Actors: Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes, Jon Voight, Danny Glover, Mickey Rourke País: EUA (1997) 135 minuts

Film d'intriga judicial basat en una novel·la del popular escriptor nord-americà John Grisham, autor d'èxits literaris també portats al cine, com 'La tapadora' i 'L'informe Pelicà', que va arribar com un encàrrec a mans de Francis Ford Coppola, el famós director d''El padrí'. Un advocat que s'acaba de llicenciar s'enfronta a un gran bufet, que representa una poderosa companyia mèdica d'assegurances. Ell defensa els pares d'un jove, que denuncien l'asseguradora per no atendre el seu fill, malalt de leucèmia.

Drama

Homicidio en primer grado

22.10 PARAMOUNT C.

Notícies relacionades

Direcció: Marc Rocco Actors: Kevin Bacon, Christian Slater, Gary Oldman, Embeth Davidtz, Brad Dourif, William H. Macy País: EUA (1995) 120 minuts

Drama carcerari basat en un fet real: després d'un intent de fuga, un pres que compleix condemna a Alcatraz és tancat en una cel·la d'aïllament, on embogeix.