CINE

'La guerra de los mundos', segons Spielberg

Tim Robbins i Tom Cruise, en una seqüència de ’La guerra dels mons’.

Tim Robbins i Tom Cruise, en una seqüència de ’La guerra dels mons’.

1
Es llegeix en minuts

'La guerra de los mundos', segons la visió de Steven Spielberg i Tom Cruise, és del més atractiu de l'oferta cinematogràfica de la nit, en què també destaca el terror de '28 semanas después'.

Terror

28 semanas después

22.00 LA 2 

Direcció: Juan Carlos Fresnadillo Actors: Robert Carlyle, Jeremy Renner, Rose Byrne

Sis mesos després que la propagació d'un virus hagi devastat les illes Britàniques, l'Exèrcit dels EUA declara vençuda l'epidèmia. Els evacuats tornen a casa seva. No obstant, el virus encara no ha estat destruït.

'Western'

Tombstone: la llegenda de Wyatt Earp

22.05 LA SEXTA 3

Direcció: George Pan Cosmatos Actors: Kurt Russell, Sam Elliott, Dana Delany

Després de la guerra civil dels EUA, Wyatt Earp i John 'Doc' Hollyday van emigrar cap a l'Oest buscant fortuna. Tant l'home de la llei com el pistoler i jugador es troben a Tombstone.

Intriga

A better way to die

22.30 BTV

Direcció: Scott Wiper Actors: Scott Wiper, André Braugher, Lou Diamond Phillips

Pel·lícula d'intriga, amb l'actuació del mateix director, sobre un policia de Chicago que decideix canviar de vida, abandonar casa seva per refugiar-se en un poble i reprendre la relació amb una antiga nòvia.

Ciència-ficció

La guerra de los mundos

22.35 LA SEXTA

Notícies relacionades

Direcció: Steven Spielberg Actors: Tom Cruise, Dakota Fanning, Justin Chatwin, Tim Robbins, Miranda Otto

La nova versió del relat de H. G. Wells rodat per Spielberg és una pel·lícula pensada i meditada sota la influència dels atemptats terroristes a Nova York del 2001. En una de les idees visuals més enginyoses de 'La guerra de los mundos', els rajos llançats pels perversos marcians desintegren els éssers humans, però en canvi la roba queda intacta. Ray Ferrier (Tom Cruise) corre pel carrer amb el cos literalment cobert de cendra. El pla remet a una de les imatges més difoses dels atacs terroristes de l'11-S.