Allau de fitxatges en la tercera temporada d''Isabel'

Eusebio Poncela, Fernando Guillén Cuervo, Irene Escolar, Úrsula Corberó i Francesc Garrido se sumen a la sèrie

Michelle Jenner i Rodolfo Sancho, a ’Isabel’.

Michelle Jenner i Rodolfo Sancho, a ’Isabel’. / TVE

1
Es llegeix en minuts

'Isabel' afronta la recta final de la segona temporada (acabarà dilluns que ve, 2 de desembre) mentre està immersa en el rodatge de la tercera etapa. Per als nous capítols, la sèrie de TVE-1 comptarà amb prop d'una vintena de fitxatges, interpretats per actors com Eusebio Poncela, Fernando Guillén Cuervo, Irene Escolar, Úrsula Corberó Francesc Garrido.

Després d'haver culminat la Reconquista i amb la perspectiva que obren les terres descobertes per Colom, els teleespectadors assistiran en la tercera temporada al progressiu desmembrament del projecte d'Isabel (Michelle Jenner) i Fernando (Rodolfo Sancho). S'enfrontaran a una successió de desgràcies personals que hauran de superar com a reis i com a pares, sense perdre mai de vista l'objectiu primordial: unificar les corones de Castella i Aragó amb un hereu legítim.

Prop d'una vintena d'actors s'incorporaran al repartiment. Entre ells hi ha Eusebio Poncela, Fernando Guillén Cuervo, Irene Escolar, Úrsula Corberó, Francesc Garrido, Raúl Mérida, Nacho Aldeguer, Adrián Lamana, Iván Hermés o Pablo Castañón, entre altres.

ELS NOUS PERSONATGES

Eusebio Poncela serà el cardenal Cisneros, que va ser confessor i conseller de la reina Isabel. Fernando Guillén Cuervo es posarà dins la pell de Gutiérrez Gómez de Fuensalida, ambaixador reial hàbil, sagaç i enèrgic que va haver d'afrontar difícils missions i que sempre va ser fidel als reis. Serà també qui acompanyarà Joana en la seva estada a Flandes.

Irene Escolar encarnarà la princesa Joana, tercera filla dels Reis Catòlics, que va rebre una gran formació intel·lectual. Amb un sentit d'Estat superior al dels seus germans, era coneguda per la seva gelosia i la passió que sentia pel seu marit, Felip el Bell, interpretat per l'actor Raúl Mérida

Adrián Lamana serà el príncep Joan, segon fill de Ferran i Isabel, un jove malaltís però apassionat que serà hereu de les corones d'Aragó i Castella. 

Úrsula Corberó serà la princesa Margarida d'Habsburg, una jove culta i amb un esmolat sentit de l'humor de qui tota la cort s'enamorarà. 

Notícies relacionades

Francesc Garrido es ficarà dins el personatge de Juan Rodríguez de Fonseca, un eclesiàstic i polític col·laborador dels Reis Catòlics i home de confiança de Ferran.

Nacho Aldeguer, Iván Hermés i Pablo Castañón es convertiran, respectivament, en Cèsar Borja, fill d'Alexandre VI (Jorge Bosch), els dos conspiradors des de la seva privilegiada posició; Manuel I de Portugal, rei de Portugal anomenat l'Afortunat; i Bartomeu Colom, navegant i cartògraf, germà gran i confident de Cristòfor.