AQUEST DISSABTE

Adriana Ugarte parla d''El tiempo entre costuras'

El suplement 'Teletodo' també entrevista el periodista Jordi Évole, que torna a La Sexta per presentar una altra dotzena de programes de 'Salvados', el programa més canyer de la televisió

1
Es llegeix en minuts

Antena 3 TV va estrenar amb gran èxit la seva fastuosa producció 'El tiempo entre costuras' i aquesta setmana el suplement 'Teletodo', d'EL PERIÓDICO, publica una entrevista amb l'actriu Adriana Ugarte, qui es fica a la pell de Sira, la protagonista de la novel·la de María Dueñas, que passa de ser una ingènua modista a convertir-se en una experta espia.

Entre les novetats, les televisions aposten per celebrar la festa de Halloween, com Antena 3, que emet un ¡Ahora caigo! terrorífic i el tradicional capítol de Los Simpson, que realitza un homenatge a Dexter.

ENTREVISTA AMB ÉVOLE

A més, el programa més canyer de la tele, 'Salvados', amb el periodista Jordi Évole, torna a La Sexta amb una dotzena d'entregues. El suplement ofereix una extensa entrevista amb Jordi Évole en què explica els detalls de la nova temporada i parla del seu primer convidat: Arturo Pérez-Reverte.

En l'apartat de documentals, el tema de l0exili provocat per la crisi protagonitza dos programes: '30 minuts', a TV-3, i 'El objetivo', a La Sexta, mentre que 'Sense ficció' (TV-3) parla de la crisi grega i 'El documental' d'El 33, del Teatre Lliure.

Especial Halloween infantil

La televisió dedicada als més petits aprofita la gran festa de la por per emetre una programació especial. Boing ofereix la sèrie 'Monster High'Clan cedeix el protagonisme a Victoria Justice, de 'Victorious', i als nois de 'Big Time Rush'Disney Channel ofereix dues pel·lícules de misteri: 'Spooky buddies' i 'Un monstruo en París', i el Súper 3, un film de terror de Scooby Doo.

Pel que fa a la televisió de pagament, Canal+ estrena la comèdia britànica 'Dates' i la quarta temporada de la sèrie 'Boardwalk Empire', de Martin Scorsese.

En l'apartat dedicat als esports, a més del Gran Premi del Japó de motociclisme, a Tele 5, i el Gran Premi de la Índia de F-1, a Antena 3 i TV-3. Canal+ Liga i Golt T emetran el primer clàssic de la temporada entre el Barça i el Madrid i sis dies després el derbi entre el Barça i l'Espanyol.

Notícies relacionades

La secció 'Va passsar el 2000' parla de personatges com Gaspar Llamazares, Julio Anguita, Alonso Caparrós, Boris Izaguirre, Imanol Arias, Ana Duato Gran Wyoming. I recorda els desapareguts José Francisco Querol Lombardero Jesús Puente.

A més, al 'Teletodo' no falten les programacions i sinopsis de sèries i pel·lícules de les principals cadenes.