ANIVERSARI SOLIDARI

Radio Tele-taxi celebra 30 anys

L'emissora prepara un gran festival i un disc a benefici del Banc dels Aliments

Justo Molinero, ahir, durant la presentació del festival benèfic.

Justo Molinero, ahir, durant la presentació del festival benèfic. / DAVID MONCADA

1
Es llegeix en minuts
LUIS TROQUEL
BARCELONA

Amb un disc, una marató i un gran festival benèfic, Radio Tele-taxi celebrarà la primera setmana de setembre el seu flamant 30è aniversari. Tots els diners i aliments que es recullin es destinaran a la fundació Banc dels Aliments, que amb el seu fons nodreixen diferents oenagés. «Tal com està el panorama actual, no podíem fer una celebració sense tenir en compte tanta gent a qui li falta fins i tot el més bàsic», va afirmar ahir Justo Molinero, al capdvant des del primer dia de tot el grup de comunicació audiovisual Tele Taxi. «No es pot sortir de cap crisi si no es conserva una mica d'il·lusió». Per això, la música serà la protagonista de totes les accions.

Una iniciativa tan solidària compta amb el suport d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Amb cada exemplar del diumenge, 2 de setembre, es podrà adquirir, per recaptar fons, un disc especial amb 42 èxits d'artistes espanyols: Pablo Alborán, Serrat, Manolo García, Alejandro Sanz, Isabel Pantoja, Estopa, Raphael, Malú, Rosana i moltíssims més.

El cap de setmana següent tindrà lloc una marató benèfica (dissabte) a través de les seves emissores de ràdio i canal de televisió. I el diumenge 9 se celebrarà l'acte central a Isla Fantasía, a Vilassar de Dalt, parc aquàtic que curiosament compleix aquest any també tres dècades.

La cita promet ser multitudinària. De moment, ja han confirmat les actuacions 20 noms amb ganxo cadascun d'ells per si mateix. Del mediàtic Miguel Bosé al fenomen de masses El Barrio. De les sevillanes d'Ecos del Rocío al puixant danceelectrollatíde Juan Magán.

Notícies relacionades

POP I ARRELS/ De veterans com Los del Río a la revelació India Martínez. Del rumber ie-ie El Arrebato al hip hop cañí de Sergio Contreras. Triomfals supervivents de teleconcursos com Bustamante i Rosa López. Figures nascudes de lacoplacom el jove Antonio Cortés, Falete, Diana Navarro, Joana Jiménez i l'eurovisiva Pastora Soler. Pop del país com Antonio

Orozco, Vanesa Martín, Merche, Conchita i Melocos. I n'hi haurà més. Tot a 10 euros, o a la meitat i un lot d'aliments.