el divendres 28

TNT estrenarà una tira d'humor sobre zombis de Berto Romero

El canal de pagament emetrà aquest dia el monòleg que va fer l'humorista caracteritzat de mort vivent en l'últim Festival de Sitges

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / Madrid

Berto Romero s'ha apuntat a la moda dels morts vivents. Tot i que la idea la va tenir fa cinc anys, l'enginyós col·laborador deBuenafuente(La Sexta) estrenarà divendres que ve, dia 28, a TNT una tira d'humor en què apareix enclaustrat amb un amic (el guionista de Buenafuente Rafel Barceló) en un pis envoltat de zombis.

Notícies relacionades

La sèrie, que consta de nou capítols d'uns set minuts de durada, ha estat produïda per El Terrat. En aquetes petites pastilles setmanals veurem els dos protagonistes deZombisxerrant sobre tot i més, amb la presència amenaçant dels desagradables morts vivents rondant pels voltants de la casa.

El nou programa arrencarà divendres que ve amb l'emissió del monòleg de 30 minuts que Berto va realitzar, caracteritzat de zombi, en el passat Festival de Cine Fantàstic de Sitges. TNT prepara ja la segona temporada deZombis, que s'estrenarà al març amb la incorporació d'un nou personatge.

Temes:

Berto Romero