Interferències

La vida durant la mort

zentauroepp34379471 television     robert kirkman  autor de the walking dead y o181127203555

zentauroepp34379471 television robert kirkman autor de the walking dead y o181127203555

1
Es llegeix en minuts
Joel Mercè
Joel Mercè

Periodista

ver +

LlegirThe walking dead, el còmic, és com conduir tranquil·lament per l'autopista i, de sobte, estavellar-se contra un mur que ha sortit del no- res. Durant diversos números sembla que la sèrie s'estanca. Com en molts capítols dePerdidos. Els personatges viuen més o menys feliços, per moments semblen gairebé aliens al fet que el món que coneixien ja no existeix. I, de sobte,Robert Kirkmanl'hi clava al lector allà on més mal li fa.

Notícies relacionades

Ningú està fora de perill: ni Rick, l'heroi, ni la seva família, ni els seus companys de viatge. Qualsevol pot caure en qualsevol moment. I els cops més aterridors no són les mossegades dels morts: són els vius els que fan més por.

Les vísceres o la sang no són el més important: a més, en un còmic en blanc i negre impressionen menys. Perquè qui ha aconseguit sobreviure ho ha fet a costa de ser una mica ­-o molt- menys humà.The walking deadés un còmic de terror, però no pels zombis: el que resulta terrorífic és veure en què es van transformant els que encara no són morts.