Anar al contingut

tu i jo som tres

Ballarins de TV-3

Ferran Monegal

Gran encert, el d'Albert Om a Nit 10, la gala de presentació de la temporada de TV-3: va aparèixer disfressat de ballarina, amb el tutú i les sabatilles, una mica pepa si volen, una mica recautxutada, una mica inflable, però ballarina de cap a peus. ¡Ah!, l'hem d'aplaudir. Avui, efectivament, les estrelletes de la tele actuen a les seves cadenes com excelses ballarines. Ballen delicadament el que faci falta, fan equilibris i, en gales de presentació de temporada, s'esforcen a fer un posturisme molt vistós que ajuda a fer que qualli l'espuma. Aquesta gala de TV-3 ha estat espuma sobre ella mateixa, com totes les gales televisives del món, però no ha estat una gasosa cutre. Potser el més ressaltable és que li han donat canxa a Manuel Fuentes (també a Sílvia Cóppulo), o sigui, sinergia amb Catalunya Ràdio, que és del mateix grup. Havíem llegit fa poc a e-notícies unes declaracions de Fuentes en què es queixava del poc cas que TV-3 practica sobre ell. Deia que no li donen ni un programa a la teva, i que potser haurà d'emigrar cap a altres paradisos. Home, tots els grups multimèdia s'esforcen a construir una gran bombolla amb les seves criatures. Els fan packs laboralment suggestius. Les rendibilitzen donant-los presència en tota la múltiple arborescència mediàtica del grup. D'aquesta manera aconsegueixen crear universos tancats sobre si mateixos, amb la intenció que l'espectador, o l'oient, es quedi sempre allà, confortablement atrapadet. La presència de Fuentes a Nit 10 fa suposar que la seva relació amb TV-3 ha entrat en zona fluida. O sigui, programa a la vista.

RISTO HO TÉ MÉS MAGRE -. S'ha presentat aquesta setmana Risto Mejide en els Esenciales Ana Rosa, i l'hem vist enfadadíssim. Aquest ocellet té contracte amb aquesta cadena, amb Tele 5, però des del desembre de l'any passat no li donen escaiola. Deia: «He fitxat per un equip de futbol i em tenen a la banqueta. N'estic tip». ¡Ah!, ha de ser tremendo, sí, estar tot el dia vestit de ballarina i que no et donin pista. Llavors Ana Rosa li va dir: «La tele a vegades fitxa persones perquè facin programes, però altres vegades les fitxa perquè no els facin». ¡Ahh!, que cruel que ha estat l'apunt de la Quintana, però al mateix temps que exacte, que verídic. És veritat: a vegades es contracta una criatura únicament per congelar-la i evitar que la pugui contractar l'enemic.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.