FITXATGE

Santi Millán farà a la tardor un programa setmanal a TV-3

L'actor encara discuteix amb la direcció els continguts del nou xou nocturn

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

TV-3 prepara un nou programa d'entreteniment per a la seva programació de tardor amb l'actor Santi Millán, que ja ha lligat el seu retorn a la televisió catalana, on ha participat en diversos programes. El nou espai, un programa setmanal en horari nocturn, tindria el format de xou d'entreteniment, amb convidats i múltiples seccions diverses, "amb el toc personal i desenfadat de Millán", segons van puntualitzar fonts de la televisió pública catalana.

El nou espai nocturn, amb Millán de presentador, tindrà un format diferent dels que s'han emès fins ara i estarà fonamentat en la diversió. S'emetrà després de l'espai informatiu que presenta Mònica Terribas,La nit al dia, i, en principi, el compromís és que es tracti d'un programa només setmanal, perquè l'actor pugui atendre els seus altres compromisos.

Aquesta és una de les primeres incursions de Santi Millán en el món de la televisió amb la seva pròpia productora, Zoopa, amb la qual crearan sèries, anuncis, magazins i publicitat per a diferents cadenes de televisió.

FORJAT AMB BUENAFUENTE

Notícies relacionades

Millán ja ha participat en diversos programes de TV-3, l'últimA pèl tour, un programa que va recórrer els escenaris de tot Catalunya i en el qual Millán compartia presentació amb José Corbacho. Al marge d'A pèli de la seva versió estiuenca,A pèl tour, Santi Millán també va formar part en els seus inicis de l'equip de col.laboradors fixos d'Andreu Buenafuente, en programes comLa cosa nostraiUna altra cosa. Millán reconeix en la seva pròpia web que s'hi troba a gust explotant la seva vena còmica. "No em disgusta que m'encasellin en la comèdia, perquè m'ho passo molt bé fent riure la gent. Als productors i al públic els costa veure'm en papers dramàtics".

Com a membre deLa Cubana, la companyia teatral en què va començar la seva carrera, l'actor ha intervingut en sèries de TV-3 comEls GrauoTeresines SA, i, més recentment, en capítols deJet lagoLo Cartanyà. Al marge de la seva llarga trajectòria en televisió, Millán també té una dilatada trajectòria en teatre, amb muntatges d'èxit comCómeme el Coco, negro,Cegada de amor, amb La Cubana, i també en el cinema, on ha participat en pel.lícules comDí que sí,Amor idiota,La habitación de FermatiVa a ser que nadie es perfecto.