Secció recomanada per

Realitat virtual

Primeres campanades de Cap d’Any en el metavers: tots els detalls

La plataforma Uttopion celebrarà un esdeveniment que emularà la tradicional festa a la plaça del Sol de Madrid

zentauroepp45628373 madrid  26 10 2018  cambio de horario verano invierno  el re190329163959

zentauroepp45628373 madrid 26 10 2018 cambio de horario verano invierno el re190329163959 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El metavers ha arribat per quedar-se, o això sembla. Aquest univers de realitat virtual avança cap a la seva consolidació a través d’esdeveniments multitudinaris, l’últim, les campanades de Cap d’Any. Uttopion serà la primera plataforma del sector a celebrar l’arribada del 2023. Ho farà de forma totalment gratuïta amb una festa digital presentada pel músic Jacob Henson que comptarà amb influencers i altres convidats especials.

Aquesta «fita única» tindrà lloc des de les 23.00 hores fins passada mitjanit, i emularà la tradicional celebració que té lloc cada Cap d’Any a la Puerta del Sol de Madrid. Els usuaris interessats a participar en aquest esdeveniment, que compta amb més d’un centenar d’assistents, ja poden reservar plaça a Uttopion.

Convidats especials

Notícies relacionades

A més del músic Jacob Henson, que s’encarregarà de presentar la gala per posar fi al 2022, aquest esdeveniment també comptarà amb la participació d’altres influencers. El periodista esportiu Juan Arroita, la cuinera Anna Ortiz o el cantant Alex Wall, tots creadors de contingut per a xarxes socials i plataformes digitals com Youtube, seran alguns dels convidats en les campanades d’Uttopion.

Tots connectaran per trucada de Zoom per donar a conèixer «com acomiaden l’any» i interactuar amb els usuaris que assisteixin a la festa de realitat virtual, que tindrà una durada d’una hora i mitja, aproximadament.