Secció recomanada per

Xarxes socials

Música i programació, entre les noves funcions d’Instagram

La xarxa social busca fomentar la interactivitat entre els creadors de continguts

  • ¿Com es pot recuperar un compte d’Instagram?

Música i programació, entre les noves funcions d’Instagram
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La xarxa social Instagram, propietat de Meta, està començant a implementar noves funcions en un segment de comptes com a prova ‘beta’ abans del llançament a tots els dispositius. Entre aquestes funcions hi ha la incorporació de música a les publicacions del ‘feed’ (el mur) i la programació de ‘reels’

Així ho han anunciat des de @creators, perfil informatiu de la xarxa social, al qual han explicat que la música és una funció que valoren molt i que han volgut traslladar-la també a les publicacions al ‘feed’. Els passos són simples: pujar la foto com ho faríem normalment i, abans de publicar-la, clicar a l’opció d’«Afegir-hi música», buscar per una cançó i seleccionar el tram (d’entre 5 i 90 segons) de la cançó escollida.

Programació de ‘reels’

Notícies relacionades

Instagram ha presentat també diverses novetats en ‘reels’. La més esperada: la programació de publicacions que permetrà fins a 75 dies abans pujar el vídeo de manera automàtica. ¿Com? Després d’haver creat la publicació, haurem d’anar a l’apartat de «Configuració avançada» i seleccionar l’opció de «Programar la publicació», i escollir quan ho volem publicar.

Des d’Instagram han volgut plasmar que les noves funcions tenen per objectiu mantenir el nombre d’usuaris i mirar de crear més interactivitat entre els usuaris i la xarxa. Amb això, han creat un apartat d’‘Assoliments’ per celebrar l’esforç dels creadors amb els seus ‘reels’. Aquests èxits s’aconseguiran interactuant amb la seva comunitat i amb altres creadors i unint-se a la conversa utilitzant música o efectes ‘trending’. Així doncs, al tocar les opcions del menú en qualsevol ‘reel’, el creador podria fer un seguiment dels seus èxits i veure’n els pronòstics.

Temes:

Instagram