Secció recomanada per

Així és l’’smartphone’ OnePlus 10 Pro 5G

El dispositiu integra la reeditada càmera Hasselblad per a mòbils i una càrrega d’altíssima velocitat. La marca no ha revelat encara la seva arribada a Europa

Així és l’’smartphone’ OnePlus 10 Pro 5G
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia OnePlus ha llançat, de moment al mercat asiàtic, el seu nou vaixell insígnia model 10 Pro, que arribarà en un termini encara no especificat però amb seguretat als països europeus. Aquest smartphone inclou la càmera Hasselblad de segona generació, completada amb la solució OnePlus Billion Color, la manera Hasselblad Pro –també de segona generació– i una nova lent ultra gran angular de 150°, cosa que significa que l’equip pot fer fotos d’una qualitat excepcional, com així ho posen de manifest les proves realitzades al terminal. Altres característiques destacades són la integració del nou xip mòbil Snapdragon 8 Gen 1 juntament amb fins a 12 GB de memòria RAM LPDDR5, i una potent bateria amb la càrrega més poderosa de la firma fins al moment: 80W SuperVOOC Flash Charge.

Càmera Hasselblad, magnífics resultats

La càmera Hasselblad per a dispositius mòbils de segona generació del OnePlus 10 Pro és compatible amb OnePlus Billion Color Solution, que permet aplicar el calibratge natural del color a més de mil milions de colors. Cada una de les tres càmeres posteriors del dispositiu (la càmera principal, telefoto i ultra gran angular) són capaces de disparar en color complet de 10 bits, cosa que fa possible capturar fotos amb un augment del 25% en la cobertura de la gamma de colors DCI-P3 i processa 64 vegades més color que els smartphones que fan fotografies en color de 8 bits. 

Cal dir que el mode Hasselblad Pro admet la captura en RAW de 12 bits a les tres càmeres posteriors mitjançant la solució Hasselblad Natural Color. També presenta un nou format RAW habilitat que permet disparar en RAW de 12 bits, mentre reté els elements de fotografia computacional. Capturar una imatge en RAW+ dona llibertat creativa per editar les preses amb augment d’informació i un rang dinàmic més gran i reducció de soroll.

Una altra nova funcionalitat és el Mode Pel·lícula que permet ajustar valors com ISO, velocitat d’obturació i balanç de blancs abans i durant la gravació de vídeo. També admet la captura en format LOG sense un perfil d’imatge preestablert, cosa que proporciona una tela en blanc per editar.

El sistema de cambres del OnePlus 10 Pro també integra una nova càmera ultra gran angular amb un camp de visió de 150°, fins a quatre vegades més que les habituals. Aquest camp de visió més gran permet capturar-ne més a cada presa. Accepta el mode ull de peix per a fotos en una perspectiva nova.

De forma predeterminada, la càmera ultra gran angular atrapa imatges amb un camp de visió de 110°, amb correcció de distorsió IA. Es pot accedir als modes d’ull de peix i 150° a través d’una pestanya dins de l’aplicació Càmera.

Característiques del processador

L’equip treballa en el seu interior amb el processador Snapdragon 8 Gen 1, amb un motor d’intel·ligència artificial, Qualcomm de setena generació, quatre vegades més ràpid que el seu predecessor i una GPU Qualcomm Adreno redissenyada que és un 25% més eficient. Aquesta plataforma també compta amb Snapdragon X65 de quarta generació, la primera solució de mòdem-RF de 10 Gigabit 5G, que admet més xarxes, freqüències i amplades de banda. La plataforma mòbil Snapdragon 8 Gen 1 inclou fins a 12 GB de RAM LPDDR5 i fins a 256 GB d’emmagatzemament de dos carrils UFS 3.1. És compatible amb xarxes 5G.

Pantalla de 6,7 polzades

El model integra la pantalla QHD+ de 6,7 polzades i amb una freqüència d’actualització de 120 Hz. Compta amb tecnologia LTPO de segona generació que li permet ajustar la seva freqüència d’actualització entre 1 Hz i 120 Hz segons el tipus de contingut que es consuma, per la qual cosa consumeix menys energia.

Destaca pel calibratge Dual Color que mostra colors precisos i naturals.

Càrrega d’alta velocitat

Notícies relacionades

Admet la càrrega més ràpida del moment: flaix SuperVOOC de 80 W, que pot alimentar la seva enorme bateria de 5.000 mAh de l’1 al 100% en 32 minuts. És compatible amb la càrrega flaix sense fil AirVOOC de 50 W que porta el dispositiu de l’1 al 100% en 47 minuts.

Disseny 

Aporta un sistema de càmeres redissenyat que es fusiona des del marc d’alumini del dispositiu fins al plafó de vidre posterior. La distribució del pes de l’equip també s’ha alineat amb el seu centre. Ve en dues combinacions de colors: negre volcànic i bosc maragda. 

Temes:

Mòbils 5G