Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així és l’‘smartphone’ model 50 d’Honor

L’últim ‘flagship’ de la marca ofereix un innovador disseny i atractives funcionalitats de ‘vlogging’

Així és l’‘smartphone’ model 50 d’Honor
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una de les característiques que fan destacar l’Honor 50 és el seu potent joc de càmeres, dissenyat per a la creació de contingut. El dispositiu arriba també amb una pantalla OLED Full HD+ de 6,57 polzades i un processador Snapdragon 778 G acompanyada de 8 GB de memòria RAM, amb opcions de 128 GB o 256 GB d’emmagatzemament. Quant a fotografia, un apartat en el qual destaca especialment, compta amb una càmera quàdruple amb lent principal de 108 MP i secundàries de 8 MP, 2 MP i 2 MP i, a la part frontal, la càmera selfie és de 32 MP. Té una bateria de 4.300 mAh de càrrega ràpida, lector d’empremtes sobre el botó d’encesa, i treballa amb Android 11. L’equip compta amb totes les aplicacions i serveis de Google gràcies a la seva independència de Huawei.

Sistema de càmeres, a fons

Equipat amb una càmera frontal de 32 MP amb un angle de visió de 90ᵒ, els usuaris poden realitzar selfies i vídeos amb un nombre més gran de persones i paisatges a l’enquadrament.

Presenta una configuració de càmera posterior quàdruple amb una lent principal de 108 MP3, una gran angular de 8 MP, una macro de 2 MP i una de profunditat de 2 MP, la qual cosa permet fer fotos i vídeos amb nitidesa i detall, fins i tot de nit.

Aporta una gran flexibilitat per gravar continguts des de diferents angles i perspectives, aquests poden canviar entre les diferents càmeres amb sis modes de gravació de vídeo múltiple que utilitzen les càmeres davantera i posterior alhora, oferint una experiència de gravació professional.

És possible aplicar el mode bellesa, realitzar fotografies a partir dels vídeos i utilitzar plantilles d’històries de vídeo predeterminades a les gravacions. A més, els auriculars sense fil connectats per Bluetooth poden utilitzar-se com micròfons sense fil durant la gravació de vídeo. En aquest sentit, els creadors de contingut poden aconseguir una millor recepció del so mentre graven i oferir així una experiència de ‘vlogging’ fluida.

 

Per obtenir més informació, visita la botiga ‘online’ d’HONOR a https://www.hihonor.com/spain

 

Valors destacats

La bateria de 4.300 mAh carrega un 70% en 20 minuts, gràcies a una potència de 66 W.

El processador Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G ofereix un rendiment extraordinari. Fabricat amb el procés avançat de 6 nm de TSMC, aquesta CPU de quatre nuclis grans A78 amb una freqüència principal de fins a 2.4 GHz ofereix un augment en la puntuació de referència d’un 45% tant a la CPU com a la GPU.

Una pantalla corba OLED 75° que destaca per una freqüència d’actualització de fins a 120 Hz i una freqüència de mostratge tàctil de 300 Hz. Ajusta de manera intel·ligent les freqüències d’actualització en jocs, lectures i escenes AOD

Càmera principal posterior de 108 MP i davantera per a selfies amb gran angular AI.

La càmera 108 MP i el camp de visió gran angular de 90° satisfan les necessitats en entorns de molta llum, en escenes fosques o en vista gran angular. La manera de FOV de 78° funciona mentre es fan selfies i es canvia al mode de FOV de 90° quan es fan selfies en grup

Permet combinar les dues càmeres posterior i davantera per gravar per davant i per darrere alhora.

 

A la bateria, l’innovador disseny monocel·la de doble bucle redueix la impedància i la calor, cosa que millora la capacitat i proporciona més autonomia. Turbo X és una tecnologia d’acceleració de gràfics que combina hardware i software. Pot processar eficaçment pantalles de jocs amb baix consum d’energia i admetre més jocs amb alta velocitat de fotogrames

Els seus 4.300 mAh11 de bateria, juntament amb la súper càrrega ràpida faran que tinguis un 70% de la bateria en tan sols 20 minuts i el 100% en poc més de mitja hora.

Sistema Operatiu Android 11

 

Valoració

L’Honor 50 amb 8 GB de RAM i 256 GB de memòria interna i cobertura 5G permet triar un producte adequat a necessitats.

La pantalla OLED corba de 75º amb 1.7 bilions de colors i 120 Hz resulta fluida i afavoreix una visualització immersiva

Amb tan sols 20 minuts de càrrega tenim el 70% de la bateria carregada, cosa que fa que el producte pugui estar en marxa quan se’l necessita.

La qualitat de la quàdruple càmera amb 108 Mpx i captura de vídeo amb multicàmera resulta pràcticament professional

El sistema adopta l’arquitectura de vídeo multicanal a la capa de primer nivell, juntament amb un sensor d’ultraalta resolució i algoritmes de càmera avançats, per brindar la millor experiència videoblog amb una sola presa. Si el vídeo és excel·lent, la fotografia no ho és menys. La càmera ultra nítida de 108 MP capturarà tot el que t’envolta amb el més mínim detall.

Notícies relacionades

L’últim processador Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G ofereix un rendiment extraordinari. Fabricat amb el procés avançat de 6 nm de TSMC, la seva CPU de quatre nuclis A78 amb una freqüència principal de fins a 2,4 GHz ofereix un augment de rendiment del 45% tant a la CPU com a la GPU.

 

Temes:

Mòbils +Digital