Secció recomanada per

PRODUCTES INNOVADORS

Logitech presenta el ratolí i el teclat Pop de la sèrie Studio

El conjunt aporta un nou disseny, en què destaquen les tecles ‘emoji’ personalitzables i el so del clic de l’escriptura mecànica

Logitech presenta el ratolí i el teclat Pop de la sèrie Studio
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Logitech presenta avui un conjunt de teclat i ratolí sorprenent, amb una estètica molt nova i original. Es tracta del teclat Pop Keys i el ratolí Pop Mouse, a què s’afegeix el Logitech Desk Mat, que s’integren a la sèrie Studio de la marca. Segons informa l’empresa, el disseny d’aquest ratolí i teclat mecànic s’ha fet pensant en la renovació de l’espai de treball, amb tres dissenys que, sens dubte, sorprendran els consumidors, i així ho pronostica Art O’Gnimh, vicepresident de creativitat i productivitat de Logitech: «Amb POP Keys i POP Mouse hem creat productes innovadors que pretenen ser tan expressius com els nostres usuaris, amb gran personalitat i sense comprometre la productivitat».

Màxima personalització

El teclat inclou vuit tecles emoji intercanviables a la caixa i quatre al mateix teclat. Poden personalitzar-se fàcilment elegint l’emoji favorit, o a través del software Logitech Options, disponible amb una descàrrega per a PC o Mac. Per la seva part, el ratolí compta amb un botó superior que obre el menú d’emoji i pot personalitzar-se perquè resulti més còmode.

El Pop Keys, d’estil retro, es caracteritza per tenir unes còmodes tecles mecàniques que recorden les d’una màquina d’escriure i amb funcions de nova generació. Les seves 12 noves dreceres FN inclouen tecles per capturar la pantalla, silenciar el micròfon i comandos per facilitar el treball a l’oficina. Amb aquest teclat, l’experiència d’escriptura és divertida i molt curiosa, gràcies a les tecles mecàniques que ofereixen més comoditat per la seva especial forma arrodonida.

Ratolí lleuger i eficient

Amb una forma agradable i compacta, el ratolí es caracteritza per la seva portabilitat. Permet treballar en diferents espais i superfícies amb òptima productivitat gràcies a la Smartwheel, que passa automàticament del mode d’alta precisió al de desplaçament ràpid. El seu cos llis s’adapta bé al palmell de la mà, per ajudar a treballar millor. Està disponible en diferents colors.

Amb la descàrrega del software Options és possible utilitzar el dispositiu amb Logitech Flow, una funció que permet copiar i enganxar fàcilment text, arxius i imatges entre ordinadors.

Capacitats

Els dos productes s’ajusten a la filosofia de multiconnectivitat, ja que es connecten a fins a tres dispositius alhora mitjançant Bluetooth o el receptor sense fil Logi Bolt. Cada un compta amb la promesa de durabilitat i llarga durada de la bateria, una cosa que ja és habitual als productes de la marca.

Pop Keys i Pop Mouse suposen l’última incorporació a la reconeguda sèrie Studio, que també integra el ratolí minimalista Pebble, els teclats K580 i K380, i la nova Logitech Desk Mat.

Notícies relacionades

El teclat funciona amb macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS i Android, mentre que el ratolí funciona amb Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS i Linux.

Preu

Els productes es posaran a la venda aquest mateix mes de gener a 99,99 € el teclat, 39,99 € el ratolí i a 19,99 € el Desk Mat.

Temes:

Gadgets +Digital