Secció recomanada per

Pàgines web

Firefox té una caiguda mundial amb problemes de servei que impedeixen navegar i saturen la CPU

Els problemes apareixen per als usuaris de les últimes versions de Firefox, incloent 95 i 96, que veuen com el seu navegador deixa de carregar les pàgines web

Firefox té una caiguda mundial amb problemes de servei que impedeixen navegar i saturen la CPU
1
Es llegeix en minuts

El navegador Firefox de Mozilla experimenta problemes de funcionament des del matí d’aquest dijous, que els impedeixen carregar les pàgines i que consumeixen elevades parts de la potència de la CPU de l’equip, com descriuen els usuaris afectats.

Multitud d’usuaris de Firefox de tot el món, incloent-ne alguns d’Espanya, han denunciat aquest problema a través de xarxes socials i fòrums com Twitter i Reddit, després de comprovar que el problema no procedia de la seva connexió a internet sinó del navegador de Mozilla.

Segons el testimoni dels usuaris a la pàgina d’errors de Mozilla, els problemes apareixen per als usuaris de les últimes versions de Firefox, incloent 95 i 96 –aquesta última llançada dimecres–, que veuen com el seu navegador deixa de carregar les pàgines web.

La majoria dels internautes ha experimentat també problemes d’alentiment en el funcionament de l’equip, a causa que el navegador comença a utilitzar una elevada quantitat de recursos de la CPU, en el que descriuen com un ‘bucle infinit’

Notícies relacionades

La comunitat d’usuaris ha començat a trobar solucions temporals que restableixen el funcionament de Firefox, com anar a la configuració del navegador escrivint ‘about:config’, buscar l’opció ‘network.http.http3.enabled’ i canviar el valor a ‘fals’. Després continua sent necessari reiniciar l’aplicació.

De moment, Mozilla no ha proporcionat dades sobre els problemes de servei de Firefox. A la seva pàgina d’estat dels serveis al núvol, informa que tots els seus serveis es troben actius actualment, però això no afecta el ‘software’ del navegador per si mateix.