Secció recomanada per

Shin Megami Tensei V, magistral JRPG d’Atlus, per a Nintendo Switch

El joc explora com mai una expansiva d’una Tòquio postapocalíptica, recreada en 3D utilitzant Unreal Engine 4 per primera vegada en la saga troncal de Shin Megami Tensei.

Shin Megami Tensei V, magistral JRPG d’Atlus, per a Nintendo Switch
2
Es llegeix en minuts

La nova entrega de la saga de JRPG de culte d’Atlus, Shin Megami Tensei V, ja està disponible en exclusiva per a Nintendo Switch. El nou tràiler, Orden y Caos, dona més llum sobre el que es pot esperar d’aquesta infernal aventura. Ni humà ni dimoni, un Nahobino acabat de despertar i els seus amics hauran de decidir el que és digne de salvació, i estar preparats per sacrificar-ho tot darrere aquesta decisió.

La trama d’aquesta entrega arrenca quan una esborronadora escena d’assassinat en una Tòquio contemporània bloqueja el camí a casa del protagonista, i una desviació inesperada el porta a perdre la consciència, sepultat en un entorn desconegut. Al despertar es troba en una Tòquio diferent, una ciutat arrasada i en un inframon anomenat Da’at on campen dimonis assedegats de sang fins que un inesperat salvador apareix, i a l’unir-se amb el protagonista, es crea un ésser llegendari que no és ni humà ni dimoni: és un Nahobino.

Amb el seu nou poder, el protagonista s’endinsa en el Da’at, un erm ple de deïtats, àngels, dimonis i criatures de tot tipus que es troben en conflicte per la supervivència. El protagonista ha de forjar el seu propi camí a mesura que busca respostes en una batalla entre la llum i la foscor, que dictarà la destinació del món.

Sistema de batalla

Shin Megami Tensei V crea una història que creix en intensitat mentre és necessari adoptar decisions que comporten sacrificis per mantenir ideals. El joc exigeix posicionar-se amb la llum o la foscor a mesura que el jugador descobreix el seu paper al nou món. El sistema de batalla Press Turn, permet buscar les debilitats dels enemics per realitzar accions consecutives, però cal evitar fer un pas en fals que pot suposar el final en el moment en què menys s’espera.

Tal com avança el joc és possible convertir enemics formidables en aliats imprescindibles al reclutar els dimonis amb qui combatre mitjançant el sistema de negociacions. Després, es poden utilitzar aquests dimonis per fusionar-los en criatures més poderoses que s’adaptin a l’estil de joc i a les necessitats del jugador.

Notícies relacionades

Els fans del rol japonès més tradicional i dels desafiaments durs tenen amb aquesta nova entrega un impactant format de joc. El Creador ha caigut, i correspon al jugador, un Nahobino, mediar en una lluita entre la llum i la foscor per decidir el curs d’un nou món no exempt de sacrificis.

Shin Megami Tensei V ja és a la venda, en exclusiva per a Nintendo Switch.