Secció recomanada per

Emojis de por

¿Com aconseguir gratis els ‘stickers’ de Halloween de WhatsApp?

¿Com aconseguir gratis els ‘stickers’ de Halloween de WhatsApp?
1
Es llegeix en minuts

L’aplicació WhatsApp té instal·lats uns ‘stickers’ de sèrie i, a més, se’n poden baixar uns altres des de diferents aplicacions o, fins i tot, creant-ne uns de propis a través d’imatges o fotos.

Però de cara al 31 d’octubre, el dia de Halloween o Tots Sants (1 de novembre), l’aplicació de missatgeria instantània per excel·lència està preparant una sèrie d’‘stickers’ per poder celebrar la festivitat amb les icones més divertides, a part de l’habitual carbassa i el vampir o el zombi de torn, que ja són fixos a WhatsApp.

Notícies relacionades

Però si el que vols és aconseguir dissenys o dibuixos aliens a WhatsApp, també pots fer-ho. Per a això, si el sistema operatiu del teu mòbil és Android, ves Play Store i busca l’aplicació anomenada Stickers for WA – Halloween. Després de descarregar-la, tindràs enganxines llestes per afegir al teu conjunt personal d’‘stickers’. No obstant, abans d’aquesta has de tenir també l’‘app’ Sticker Maker, perquè puguis afegir-los sense dificultat en el programa de missatgeria.

A iOS, hi ha dues aplicacions gratuïtes que pots utilitzar: Halloween Stickers i Halloween Emoji Memoji Maker, aquesta segona, per crear els teus propis ‘stickers’ a partir de fotos o imatges.