Secció recomanada per

GRATIS A APPLE BOOKS

Emma i l’unicorn que no podia volar

L’última proposta de llibre infantil de Paco Lara, el desè de la col·lecció ‘Historias de Emma’, es pot descarregar gratis a Apple Books i està disponible per escoltar-lo en el podcast de la col·lecció

Emma i l’unicorn que no podia volar
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En aquesta nova història de l’autor Paco Lara, disponible gratuïtament a Apple Books, Emma i el seu amics coneixeran quin és el secret que permet que els unicorns volin. Aprendran també on és el seu món màgic i com poden ajudar el seu nou amic a tornar-hi. I descobriran, a més, que la clau per conèixer aquests secrets és centrar l’atenció. L’obra harmonitza fantasia i coneixement perquè els més petits aprenguin de manera molt amena.

El llibre explica com, a l’acabar la classe, l’Emma guarda la llibreta i els llàpissos a la motxilla i surt de l’escola per tornar a casa. Pel camí es troba amb l’esquirol, Noli que buscava la protagonista: «¡Necessito ajuda, Emma! ¡Hi ha un cavall a l’arbre on visc!». El Noli li explica a l’Emma que un cavall blanc havia caigut des del cel fins al seu arbre i que havia quedat penjat d’una branca.

A l’arribar a l’arbre on el Noli té la casa, l’Emma veu que, agafat molt fort a una de les branques per no caure, hi ha un bonic cavall blanc, però una mica estrany, amb una banya daurada al cap i ales per volar. Tenia també el cabell despentinat i el crin ple de taques verdes de les fulles de l’arbre. L’aventura està a punt de començar.

Notícies relacionades

L’autor ha creat aquesta col·lecció com a canal de comunicació entre ell i la seva neta, que viu als EUA i a qui no ha pogut visitar durant tota la pandèmia. Molts dels protagonistes estan inspirats en personatges reals que també viuen lluny d’ell.

Col·lecció

Histories de Emma és una col·lecció de contes infantils que narren les aventures de l’Emma i els seus amics. Són gratuïts i es poden descarregar a les botigues d’Apple Books per a iPad, iPhone i Mac de 51 països. Així mateix, es poden escoltar al podcast Historias de Emma, disponible a Apple Podcasts, Spotify, Overcast, Anchor i altres plataformes digitals.

Temes:

Llibres +Digital