Secció recomanada per

MILLORES EN PRODUCTES

Creix la capacitat d’emmagatzemament dels ‘pendrive’

Kingston Digital ha llançat al mercat una unitat amb una capacitat de memòria de fins a 1T, mil gigues, amb connector tipus C i funcionament a alta velocitat

Creix la capacitat d’emmagatzemament dels ‘pendrive’
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El DataTraveler Max de Kingston és una unitat flaix USB tipus C d’alt rendiment que aprofita l’últim estàndard USB 3.2 Gen 2 per proporcionar velocitats de lectura/escriptura de fins a 1.000/900MB/S. Segons afirma la companyia, ha sigut dissenyat tenint en compte la portabilitat i la seguretat, ja que la carcassa acanalada, d’una peça, protegeix el connector quan no està en ús, i es desplaça amb un sol moviment a l’hora d’utilitzar-lo. DT Max ofereix capacitats ampliades de fins a 1 TB, cosa que el converteix en la solució per transferir i emmagatzemar grans arxius digitals. Una dada que cal destacar és que és una de les unitats USB més ràpides del mercat. La incorporació d’un clauer i un indicador d’estat amb llums led fan que la unitat sigui adequada per als qui necessiten portar el seu emmagatzemament d’un lloc a un altre.

En paraules d’Oscar Escayola Kaloudis, gestor del negoci de memòries flaix a Kingston EMEA: «DT Max ofereix velocitats líders al sector i un espai d’emmagatzemament àmpliament ampli perquè els consumidors puguin crear i mantenir-se al dia amb les exigències actuals de contingut. Oferim un rendiment i estem orgullosos d’establir un nou llistó per a les unitats flaix USB-C.»

El dispositiu està disponible en capacitats des dels 256 GB a 1 TB i està recolzat per una garantia de cinc anys amb assistència tècnica gratuïta.

Característiques i especificacions

Integra la tecnologia d’USB 3.2 aportant velocitats de fins a 1.000 MB/S de lectura i 900 MB/S d’escriptura

Està disponible en una gamma de capacitats des de 256 GB a 1 TB ( 256GB, 512GB, 1TB)

Compta amb connectivitat USB-C, per la qual cosa és compatible amb ordinadors portàtils i de sobretaula d’última generació

Integra una tapa lliscant, indicador d’estat led i clauer

Interfície de hardware USB 3.2 Gen 2

Dimensions: 82.17 mm x 22.00 mm x 9.02 mm

Pes: 12 g

Valors destacats

Avançat USB 3.2 Gen 2 Tipus C USB

Carcassa acanalada única amb anella per a clauer

Velocitat de lectura de fins a 1000 MB/S

Capacitat de fins a 1 TB

Garantia/suport: 5 anys amb assistència tècnica gratuïta

Compatible amb: Windows 10, 8.1, Mac OS (v. 10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS

Valoració

El dispositiu, segons les proves realitzades, aporta un excel·lent rendiment i uneix a la seva versatilitat d’ús una portabilitat total i la compatibilitat d’un port present en un gran nombre d’equips. La seva interfície externa és USB Tipus-C i pot utilitzar-se amb adaptadors externs, en cas que sigui necessari, i en ports fins a USB 2 amb què és compatible.

L’empresa fabricant

Notícies relacionades

Kingston Digital Europe Co LLP i Kingston Technology Company, Inc. són part del grup empresarial Kingston, productors de dispositius de memòria. Aquesta firma és la creadora d’aquesta nova solució d’emmagatzemament extern: Un ‘pendrive’ que arriba a velocitats molt altes i aporta una gran capacitat d’emmagatzemament.

Preus

Una recerca pels comerços d’internet ofereix els següent resultats: uns 145 euros per al model d’1 TB, 85 euros per al model de 512 GB i de 50 euros per al de 256 GB.

Temes:

Gadgets +Digital