Secció recomanada per

NOUS MÒBILS

TCL llança un competitiu ‘smartphone’ 5G per menys de 200 euros

TCL Communication anuncia el llançament oficial del TCL 20 R 5G, un ‘smartphone’ Android que combina la tecnologia de pantalla pròpia de la marca amb la velocitat 5G a preu assequible

TCL llança un competitiu ‘smartphone’ 5G per menys de 200 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La cobertura 5G avança ràpid i cada vegada més serveis dependran el 2022 de la velocitat de les dades mòbils. En aquesta conjuntura TCL ha anunciat el model de ‘smartphone’ 20 R 5G, que aposta per una opció 5G de baix cost. Entre els avantatges de l’aparell cal destacar la comunicació de vídeo en alta definició sense interrupcions, així com una velocitat de descàrrega ultraràpida 5G tant en xarxes SA com en NSA.

Impulsat pel processador MediaTek Dimensity 700, el dispositiu aporta equilibri entre rendiment i eficiència, alhora que garanteix una òptima durada de la bateria, com a conseqüència del ‘chipset’ de 7 nm, que promet un 28% més d’eficiència energètica que un processador equivalent de 8 nm.

Característiques de la pantalla

A més de tenir velocitat 5G, compta amb una pantalla immersiva amb una taxa de refrescament de 90 Hz i una freqüència de mostratge tàctil de 180 Hz. Els usuaris poden triar una taxa de refrescament adaptativa per estalviar energia, i així la taxa de 90Hz s’activarà únicament a determinats escenaris. La mida és de 6,52 polzades, amb un petit notch en forma de V, i una relació pantalla-cos del 90%. Té una brillantor màxima de 500 nits, i compta amb la tecnologia NXTVISION, que gestiona una millora d’imatge i vídeo, protecció contra la llum blava i modes de lectura i visió confortable, amb la mínima fatiga ocular.

Càmera i funcions

A la part posterior es troba una triple càmera de 13 MP, que captura moments amb detall i claredat. Les preses són optimitzades i matisades mitjançant la funció de millora automàtica amb intel·ligència artificial (IA); mentre que la càmera de profunditat de 2MP i la macro de 2MP afegeixen versatilitat, des dels retrats fins a la fotografia en primers plans.

El dispositiu compta amb desbloqueig facial i sensor d’empremtes dactilars ubicat a la part posterior.

La bateria és de 4500 mAh, que ofereix 10 hores de vídeo, 34 hores de conversa i 210 hores de reproducció d’àudio.

Notícies relacionades

Està verificat per Google com a dispositiu Android Enterprise Recommended. Aquesta validació demostra que compleix els estrictes requisits de Google a través de pegats de seguretat d’Android regulars i puntuals, i actualitzacions garantides.

Preu

El TCL 20 R 5G està disponible des d’avui mateix 15 de setembre en les versions Granite Grey i Lazurite Blue, des de 199,9 euros en la seva variant de 64 GB de memòria d’emmagatzemament i des de 219,9 euros en la variant de 128 GB.

Temes:

Mòbils +Digital