Secció recomanada per

Noves funcions

Alexa parlarà més alt quan hi hagi soroll de fons

L’assistent d’Amazon incorpora la funció ‘volum adaptatiu’ per adequar-lo en funció del so ambiental

Alexa parlarà més alt quan hi hagi soroll de fons

Brandon Romanchuk |Unsplash

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’assistent digital Alexa d’Amazon ha llançat una nova funció, anomenada ‘volum adaptatiu’, que li permet detectar la presència de soroll de fons per començar a parlar més alt automàticament.

La nova característica, que els usuaris poden activar mitjançant el comando de veu ‘Alexa, activa el volum adaptatiu’ (‘adaptive volume’, en anglès), està orientada perquè sigui més fàcil sentir les respostes de l’assistent en entorns sorollosos, com ha informat Amazon al portal ‘The Verge’.

Detecció automàtica

D’aquesta manera, l’assistent utilitza el dispositiu per detectar automàticament si el soroll de fons és alt, i apuja el volum de les seves respostes perquè se sentin millor.

Notícies relacionades

La funció de so adaptatiu ja està disponible per als usuaris d’Alexa als Estats Units, segons ha confirmat la companyia nord-americana al mitjà esmentat.

Per als usuaris que desitgen que l’altaveu els parli xiuxiuejant, l’assistent digital d’Amazon compta amb la manera murmuri (‘whisper mode’), que també pot activar-se mitjançant comandos de veu.

Temes:

Amazon