Secció recomanada per

VIGILÀNCIA A CASA

SPC presenta una càmera de vigilància amb autonomia per a 10 mesos

El dispositiu intel·ligent, totalment sense fil, es controla des del mòbil o dispositiu personal i compta amb una bateria de 9.600 mAh

SPC presenta una càmera de vigilància amb autonomia per a 10 mesos
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Estiu. S’acosten dies fora de casa per vacances o per canvi de domicili cap a una segona residència. Arriba la necessitat de controlar la vivenda per prevenir problemes que tots coneixem. La solució passa o es completa amb la instal·lació d’una càmera intel·ligent que permeti visualitzar, en temps real, la situació de la casa. La companyia SPC proposa el model Magnes 2, dissenyada per aportar seguretat tant a l’interior com a l’exterior de la vivenda.

Es tracta d’un dispositiu versàtil, que inclou dos suports d’instal·lació, totalment sense fil i amb una gran bateria, cosa que afavoreix reforçar el control sobre qualsevol punt de la llar que es consideri necessària. Destacar que és personalitzable, compatible amb dispositius mòbils, incorpora tecnologia de detecció de moviments de precisió (PIR) i permet una vigilància constant.

Característiques significatives

La càmera està alimentada per una bateria de liti extraïble de 9.600 mAh que aporta una autonomia de fins a 10 mesos, i és 100% sense fil, cosa que permet oblidar-se de deixar llums encesos, o cables per la casa. Disposa de tecnologia d’intel·ligència artificial, i notificarà en l’aplicació SPC IoT els moviments de persones que s’estiguin produint a la llar. Aquesta precisió evitarà rebre avisos per moviments que no siguin de persones com, per exemple, els passejos de mascotes.

Es tracta d’un equip adequat per a ús tant en interiors com en exteriors coberts (portals, porxos, patis o pèrgoles) ja que disposa de certificació IP65. El seu disseny sense cables permet que es pugui instal·lar a llocs on no hi ha una presa de corrent accessible, per exemple si hi ha nens a casa és possible ubicar-la en un porxo posterior per saber què estan fent sense necessitat de ser a prop d’ells, o situar-la sota el portal per utilitzar el dispositiu com a timbre intel·ligent i saber qui està trucant a la porta

Assenyalar també que s’adapta a qualsevol espai gràcies als seus dos suports d’instal·lació, que permeten ubicar-lo on es necessiti una vigilància addicional.  

Valors a destacar

Facilitat de col·locació. La càmera Magnes 2 està alimentada per una bateria de liti extraïble que compta amb una potència de 9.600 mAh i és 100% sense fil. Té dos suports d’instal·lació, per instal·lar-la de manera convenient.

Detecció precisa. La funció de detecció infraroja passiva (PIR) de moviment de la càmera notificarà únicament, i si així se li indica, els moviments de persones, cosa que evitarà rebre avisos per un altre tipus de moviments, o de vibracions.

Visió nocturna. Té una lent gran angular de 130º que visualitza un espai ampli, fins i tot de nit. Permet veure el que passa a l’exterior tot i que la il·luminació no sigui l’òptima. Les imatges es reben amb claredat amb la visió nocturna, fins a 10 metres.

Personalització de la vigilància. La privacitat està assegurada amb el mode Privacidad, que tanca la vigilància de la càmera quan se li ordena. Inclou una targeta d’emmagatzemament local on s’arxiven les gravacions de fins a 128 GB, que es pot ampliar contractant emmagatzemament extern mitjançant el servei Cloud que ofereix l’‘app’ SPC IoT.

Valors afegits

Càmera que gràcies a una bateria de molta capacitat permet no dependre de preses elèctriques i que també està pensada per a exteriors.

Lent gran angular de 130º que permet una cobertura visual més gran i ofereix un sistema de visió nocturna amb el qual tindrem coberts fins a 10 metres en condicions de mala il·luminació.

Integra un sistema de comunicació bidireccional, de manera que l’usuari pot interactuar amb la persona que es troba a l’altre costat de la càmera i escoltar les seves respostes.

Notícies relacionades

Amb aquesta càmera i la resta de la gamma SPC smart home és possible construir un ecosistema interconnectat de llar intel·ligent, per crear automatitzacions i escenaris personalitzats.

Preu

La càmera té un preu que ronda els 90 euros.

Temes:

Gadgets +Digital