Secció recomanada per

TECNOLOGIA QUE AJUDA

Philips presenta la mascareta Fresh Air Mask amb purificador d’aire

Segons dades facilitades per la firma, el seu filtre elimina fins al 95% de les partícules de 3um

Philips presenta la mascareta Fresh Air Mask amb purificador d’aire
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Com està sent habitual, la companyia Philips ha donat a conèixer els seus nous productes per a la primavera i estiu en el Summer Open Day 2021. L’esdeveniment ha estat dirigit per Luis Suárez, Brand & Communications Manager de Philips, acompanyat del responsable de PR i IM de Philips Domestic Appliances, Diego Janices.

La firma ha presentat novetats en totes les seves famílies de producte: petits aparells domèstics, cura personal i especialitats, tot i que el producte que ha generat especial interès ha sigut la mascareta Fresh Air Mask amb purificador d’aire que elimina el 99% dels bacteris i el pol·len. Tot i que, segons la marca no supleix una mascareta, per la qual cosa es recomana per a persones al·lèrgiques i esportistes en situacions en les que no sigui obligatòria la mascareta. El ventilador que incorpora compta amb tres nivells d’intensitat i té una durada de fins a tres hores per recàrrega. Quant als filtres, són intercanviables i duren fins a 250 hores. Assenyalar que la tela exterior és rentable traient el ventilador. Està disponible en color negre.

Valors del producte

El dispositiu integra un filtre d’alta eficiència i compta amb marca CE d’acord amb la Directiva EMC (2014/30/UE) i RoHS (2011/65/UE), tot i que no és un equip de protecció personal i no és una mascareta mèdica ni quirúrgica. Aporta la particularitat que les ulleres no s’entelen. Proporciona aire fresc gràcies a un potent ventilador integrat. Fabricada amb material suau i transpirable, permet respirar amb comoditat.

Sistema intel·ligent

La mascareta Philips Fresh Air Mask compta amb un sistema intel·ligent que optimitza la potència del ventilador per adequar-la a l’usuari. Així, l’aire hi circula contínuament reduint significativament la resistència respiratòria.

Confortable

Està elaborada amb materials que en faciliten l’ús. La seva coberta reticular està fabricada amb material de malla de qualitat i ha sigut dissenyada per permetre que l’aire pugui circular fàcilment. És elàstica, lleugera i té una sensació suau al tacte.

Disseny

El seu disseny en 3D està pensat perquè s’emmotlli i adapti a la forma de la cara, creant una estilitzada línia en forma de V al voltant de la barbeta. Gràcies a la seva enginyosa configuració aconsegueix que la pressió de la mascareta es distribueixi pel nas, galta i orelles.

Components

Consta de tres parts: una coberta rentable i reutilitzable, un filtre reemplaçable i un mòdul de ventilador recarregable per micro-USB. És lleugera, amb un pes total del voltant de 60 grams.

Potència i autonomia del ventilador

Notícies relacionades

El ventilador s’encén i apaga gràcies al botó situat a la cantonada superior dreta. N’hi ha prou amb prémer una vegada per activar-lo a baixa intensitat, dues vegades per a mitjana, tres vegades per a alta i quatre vegades per apagar-lo.

La durada de la bateria dependrà de la intensitat del ventilador seleccionada, podent funcionar entre 2 i 3,5 hores de manera ininterrompuda. El temps de càrrega és d’unes 3 hores.

Temes:

Gadgets +Digital